Cutii cu flori pentru orice ocazie

Florile sunt cel mai frumos cadou. Indiferent de culoare, formă sau parfum, toate florile sunt minunate și bucură pe toți cei care le privesc. La fiecare aniversare, de 8 Martie, de ziua îndrăgostiților și în alte zile speciale, femeile s-au obișnuit să primească buchete cu flori încântătoare. Dar ce-ar fi ca data viitoare când vei simți nevoia să îi dăruiești flori iubitei tale, să alegi cutii cu flori deosebite în locul clasicelor buchete? Ai să fii surprins de efectul acestei alegeri. Și mult mai surprinsă va fi ea, aleasa inimii tale, când va primi de la tine flori în cutii care arată ca o mică operă de artă, pentru că sunt realizate de designeri talentați, care își pun toată măiestria în asemenea aranjamente florale unice.

În afară de aspectul deosebit și chiar ușor extravagant, astfel de bcuhete de flori in cutie au și avantajul de a fi foarte ușor de transportat până la destinație, plus că florile își vor păstra prospețimea și frumusețea mai mult timp în condiții perfecte.

Ce fel de cutii cu flori poți să alegi?

În primul rând sunt flori în cutii de carton, extrem de elegante și rafinate. Pot fi cutii mai mici sau mai mari, în care vom avea un număr variat de flori, de exemplu de la 7 la 70 de trandafiri, sau chiar mai mulți. Cutiile pot avea formă rotundă, pătrată sau de inimă. Cutiile în formă de inimă sunt, evident, destinate doar persoanei iubite, celelalte putând fi oferite și în semn de prietenie sau respect altor persoane apropiate. Cutiile pot fi de culoare albă sau neagră, în funcție de preferințele tale dar și de culoarea și tipul de flori care se vor monta în ele.

Cu totul speciale sunt cutiile acrilice cu flori. Aspectul unor astfel de cutii cu flori deosebite este impresionant și oricine va fi fericita persoană care va primi un astfel de cadou, încîntarea ei va fi fără margini. În aceste cutii deosebite se pun în general trandafirii cei mai frumoși pentru că, datorită pereților transparenți, fiecare detaliu al florilor (petale, codiție, frunze) este perfect vizibil și face parte din ansamblu.

O cutie acrilică cu 15 trandafiri albi este modalitatea perfectă prin care poți să-ți ceri iertare dacă ai greșit față de cineva drag. Încearcă totuși să nu greșești prea des, altfel data viitoare numărul trandafirilor va trebui să fie mai mare 🙂

One Reply to “Cutii cu flori pentru orice ocazie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *