Flori pentru zodia fecioarei

Să oferi flori este poate cel mai frumos gest pe care îl poți face pentru persoana iubită dar și pentru rude, prieteni, colegi, etc. Dar pentru ca gestul făcut să atingă perfecțiunea trebuie ținut cont de unele reguli care se referă la numărul și culoarea florilor oferite, la ambalarea acestora, la tipul de floare, etc. Toate aceste reguli te vor ajuta să nu dai greș atunci când ai nevoie de o livrare buchete de flori sau când mergi la un eveniment la care persoana sărbătorită nu îți este atât de apropiată încât să-i cunoști la perfecție gusturile și preferințele. Dar este foarte ușor să-i afli zodia.

Și pentru că suntem la sfârșitul lui august și suntem în zodia fecioarei, este posibil ca ”fecioarele” din apropierea voastră să te invite la onomastica lor. Sunt câteva lucruri simple care îți pot ușura mult alegerea unor buchete de flori potrivite acestor persoane.

În primul rând este știut faptul că ”fecioarele” sunt persoane foarte ordonate, disciplinate și organizate. Totul în viața lor trebuie să fie foarte clar și limpede, bine poziționat și pe deplin cunoscut. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. În aceste condiții femeii din zodia fecioarei trebuie să îi dăruiești buchete cu flori perfecte, fără extravaganțe, preferând mai mult stilul clasic. Forma buchetului conteaza destul de mult în acest caz, acesta trebuind să fie perfect simetric și bine echilibrat.

Culoarea talisman a acesti zodii este verdele, așa că este bine să se țină cont și de acest aspect în realizarea unor buchete de flori impresionante dedicate lor. Pe lângă verde, albul, roșul și galbenul sunt foarte indicate și vor avea efectul scontat asupra nativelor. Cu cât mai puține culori în aceste buchete de flori online, cu atât mai bine. Un buchet extrem de colorat ar deranja vizual o fecioară.

Florile preferate ale nativelor din această zodie sunt trandafirii, crinii, gladiolele, crizantemele și hortensiile, în special cele albe, dar și de alte culori, precum roșul, galbenul sau chiar albastrul. Având în vedere și perioada din an, lunile august și septembrie sunt foarte bogate în astfel de flori, fiind simplu de realizat buchete cu flori de sezon pe gustul oricărei fecioare.

Și florile în ghiveci sunt foarte apreciate de persoanele din această zodie. O violetă africană poate bucura mai mult decât un buchet de flori. Totul depinde și de inspirația ta de moment dar și de florăria în care intri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *