Flori de sezon la sfârșitul verii

Toamna calendaristică nu a început încă, dar sfârșitul de vară își face deja simțită prezența. Diminețile sunt mai răcoroase, temperaturile diurne nu mai cresc la fel de mult, ziua e mai scurtă iar prin grădini peisajul se schimbă treptat. În același timp, după postul Sfintei Marii au reînceput nunțile și perioada aceasta este plină de evenimente care se cer sărbătorite prin livrare buchete de flori.

Cele mai convenabile dar și atrăgătoare buchete de flori sunt, întotdeauna, cele de sezon. Și perioada sfârșitului de vară este una dintre cele mai bogate în flori pline de culoare și parfum, numai bune pentru a forma buchete de flori impresionante care vor aduce plăcere și bucurie tuturor.

În luna august avem flori extrem de frumoase, într-o paletă diversă de culori intense. În general sunt flori mari, precum floarea soarelui și gladiolele, unele dintre cele mai frumoase flori decorative ale verii. Și cârciumăresle înfloresc în această perioadă, având flori deosebit de atractive în diverse nuanțe. Nici parfumul nu lipsește în această perioadă a anului, levănțica fiind una dintre florile foarte apreciate pentru parfumul lor intens.

Toate aceste flori pot fi folosite cu succes în realizarea de buchete cu flori ce pot înfumuseța locuința noastră sau pot fi oferite în dar celor dragi nouă. La aceste flori de sezon se adaugă trandafirii, a căror înflorire se întinde pe toată perioada caldă, în septembrie și chiar și în octombrie dacă vremea este bună.

Un exemplu de astfel de buchete de flori online este acest Buchet Floarea Soarelui și Trandafiri Galbeni, perfect pentru a fi oferit miresei la o nuntă, mamei la un botez sau prietenilor la o aniversare.

În septembrie deja alte flori devin vedetele sezonului. Ele fac cu ușurință trecerea de la căldura intensă a verii la blândețea și bogăția toamnei. Crizantemele sunt primele flori la care ne gândim când vorbim despre toamnă. Ele sunt plante foarte rezistente în zeci de soiuri și culori care pot de culoare și prospețime unui buchet de flori. Tot în aceată perioadă încep să înflorească și anemonele, panseluțele, daliile, brândușele de toamnă și ochiul boului toate acestea având culori vii și bogate care înveselesc și aduc bucurie celor care la primesc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *