Cum trimți flori pentru onomastică

Ziua numelui este o zi foarte importantă care trebuie sărbătorită cu bucurie pentru că ne pune în legătură cu sfântul ocrotitor al cărui nume îl purtăm. Sărbătorile onomastice sunt deci, acele zile speciale in care suntem chemați să prăznuim, să ne veselim împreună cu familia și prietenii noștri.

Cadoul pe care îl oferim sărbătoritului de ziua numelui său trebuie să fie însoțit de flori. Cadoul are rostul de a aduce un altfel de satisfacție, una concretă, materială, pe când buchetul cu flori, împreună cu urările, scrise sau vorbite, aduc zâmbete și bucurie. Toate sunt la fel de importante și trebuie alese în funcție de preferințele persoanei care le va primi.

În situația în care nu avem posibilitatea să fim alături de cei dragi în zile de sărbătoare, există soluția perfectă, cea de a apela la livrare flori la domiciliu in Bucuresti de la Maison d’Or.

Pașii care trebuie urmați pentru a beneficia de o livrare flori bucuresti sunt foarte simpli.

În primul rând trebuie să selectezi buchetul, coșul sau aranjamentul preferat. Pentru aceasta este important să știi care sunt preferințele destinatarului pentru a putea să îi oferi florile cele mai îndrăgite. Poți să-i faci și o surpriză, și să selectezi din oferta Maison d’Or buchete mai deosebite, cu altfel de flori decât cele pe care i le oferi de obicei. Sau poți alege flori de sezon, potrivite cu anotimpul respectiv, sau te poți orienta după culorile preferate de persoana sărăbătorită. Adaugi produsul în coșul de cumpărături și pasul unu este gata.

Apoi, completezi datele tale – ale expeditorului și pe cele ale destinatarului, nume adresă, etc. Alegi metoda de livrare flori la domiciliu. Trebuie să specifici data livrării și intervalul orar. Trebuie să știi că Maison d’Or face livrari flori la domiciliu în București în două ore de la comandă, așa că dacă ești contra cronometru, totul se va rezolva la timp.

Metodele de plată sunt variate, așa că ai de unde alege. Poți beneficia de mesaj felicitare cadou, acesta fiind un serviciu gratuit.

Un lucru de ținut minte este că ai posibilitatea să faci o livrare flori la domiciliu fără să îți declinezi identitatea. Un gest extrem de romantic care ar impresiona orice femeie din lume. Plasezi comanda și ai posibilitatea de a primi fotografia produsului tău, exact așa cum va ajunge el la destinatar.

În felul acesta nu vei mai lipsi niciodată de la onomastica celor dragi, oriunde ai fi atunci în lume.

 

2 Replies to “Cum trimți flori pentru onomastică”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *