Laditele fructe se pot inchiria, dar se fac si la comanda

Pot intelege fermierii care nu vor sa isi incarce inventarul si depozitele cu ladite fructe fiindca gandesc logic. Sezonul coacerii legumelor-fructelor tine putin, iar ei blocheaza niste bani si ocupa spatiul degeaba. Este adevarat ca fiind pliabile ocupa loc mai putin, dar te comporti ca un gospodar abil in astfel de situatii. Daca se poate, cand aduni prunele ca sa le vinzi, nu este cazul sa cumperi si butoaie, ci mult mai inteligent este sa le imprumuti sau inchiriezi, daca ai de unde.
Fermierii din Marea Britanie procedeaza deja in acest mod. Producatorii de varza au cautat pe site lazi potrivite, apoi au luat legatura cu Schoellerallibert, producatorul de ambalaje din plastic cu o expereinta de peste o jumatate de secol pe piata internationala, ca la sfarsitul livrarii sa le returneze.
Pe site-ul oficial al magazinului de ambalaje prezentat mai sus se gasesc multe modele de lazi fructe, in functie de conditiile de pastrare ale acestora.
Unele sunt cu peretii plini si inalte, pentru fructele mai rezistente, cum sunt merele, altele prevazute cu aerisire bazala sau laterala, pentru fructele care au nevoie sa respire. Exista si lazi fructe cu pereti perforati in intregime.
Lazile care imita containerele sunt pentru fructe care isi lasa zeama si care pot fi folosite ca suc natural sau la fabricarea alcoolului. In cazul in care in timpul transportului fiind prea coapte se transforma in borhot, acestea nu se pierd, ci pot fi puse in vase destinate fructelor din care se fac tuica. La fel se poate proceda si in cazul strugurilor ca sa nu se piarda nimic.
Schoellerallibert este un fabricant-distribuitor de ambalaje din plastic atipic deoarece oportunitatile oferite partenerilor sunt captivante. Iata care sunt acestea:
-prezenta in stoc a unei game variate de ambalaje din plastic specializate in manipularea unor marfuri diferite de la fructe si legume, la vin, oua lichide, uleiuri vegetale si substante.
-ambalajele au capacitate diferita de la cateva zeci de litri, la sute sau chiar mii de litri.
-containerele uriase sunt prevazute cu furtun sau robinet ca golirea lor sa se faca mai usor.
-manipularea acestor ambalaje se face in functie de greutatea si capacitatea lor. Cele mai usoare se pot lua manual sau cu motostivuitorul, iar cele de mii de litri au roti sau sine ca sa fie miscate dintr-un loc in altul.
-in cazul in care nu gasiti pe site ambalajul potrivit pentru marfa voastra, puteti lua legatura cu fabricantul sa faca pe comanda ambalaje potrivite. Ele vor fi facute dupa proiectul clientului sau al specialistilor firmei care il pot realiza ei. Dupa terminare, produsul este testat inainte de a fi fabricat in cantitati mai mari si daca se dovedeste eficient va fi gata in cel mai scurt timp.
Ambalaje de fructe de toate marimile si culorile, prevazute cu sisteme de ventilatie sau nu, cu manere laterale sau centrale asteapta sa fie comandate in timpul campaniei si pot fi returnate la sfarsitul acesteia.
La fel de avantajos este ca laditele sa fie spalate la sfarsitul activitatii, iar dupa uscare sa fie depozitate pliate la un loc sigur.

One Reply to “Laditele fructe se pot inchiria, dar se fac si la comanda”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *