Top 3 sloturi online cu RTP uriaș de la Microgaming de jucat în 2018!

Description: Testează în mod gratuit 3 jocuri aparate gratis de la Microgaming și descoperă cum poți beneficia de câștigurile fabuloase din aceste sloturi.

Microgaming reprezintă un brand de renume pe piață cazinourilor online, fiind și unul dintre dezvoltatorii de top care oferă posibilitate de a testa ale sale jocuri aparate gratis online. Printre caracteristicile jocurilor la aparate online create de către acest producător se remarcă originalitatea, creativitatea, jackpoturile și valoarea ridicată a RTP-ului. De aceea, în 2018 te poți bucura în mod gratuit de posibilitatea de a testa în cazinourile cu licență, de jocurile cu un RTP foarte mare, furnizate de către Micrograming. Ești pregătit pentru a testa unele dintre cele mai explozive sloturi create până în prezent de către unul dintre brandurile de top din industria jocurilor de noroc online?

High Society

Lansată în luna martie a anului 2016, creația celor de la Microgaming a reușit să acapareze atenția jucătorilor din cazinourile online din întreaga lume. Jocul are 5 role și 25 de linii de plată și oferă un premiu de 107, 000 de monede, a căror contravaloare generează un nivel ridicat de câștig pentru orice temerar care dorește să testeze acest slot. 10x multiplicatori și până la 20 de rotiri gratuite sunt pregătite să se alăture RTP-ului de 97% care este unul dintre cele mai ridicate din serie titlurilor lansate de-a lungul timpul de către acest producător. Dacă îți dorești o provocare pe bani reali, atunci poți încerca acest joc ca la aparate online pe platformele licențiate de către ONJN pentru un plus de adrenalină.

Supernova

Brandul Microgaming a conceput un slot cu 3 role și 27 de linii de plată care este însoțit de un  RTP cu o valoare destul de ridicată de 97,5% și care are drept temaitca acțiunea spațială. Jocul îl transportă pe jucător în spațiul cosmic într-o misiune care îi oferă posibilitatea de a câștiga până la 10x multiplicatori. Nu numai că jocul are o grafică superbă și efecte sonore de top, dar, de asemenea, caracteristic de tip multiplicator îi oferă jucătorului posibilitatea de a beneficia de bonusuri extrem de apetisante. Cu această caracteristică, toate câștigurile declanșate pe rolele 1, 2 și 3 se vor fi înmulțite cu multiplicatorul declanșat. Pentru a face lucrurile și mai bune, se pot obține extra multiplicatori de fiecare dată când un multiplicator ajunge pe mijlocul rolelor 4 sau 5, așa că, este timpul să-ți testezi limitele chiar acum!

Hot Ink

Pentru jucătorii care își doresc noi provocări, Hot Ink este un slot cu 5 role și 1024 de moduri câștigătoare, a cărui tematică este bazată pe vechile tradiții în materie de tatuaje, jucându-se într-un salon de tatuat. Jocul prezintă unul dintre cele mai ridicat niveluri al RTP-ului, care este de 97,5%. Jocul include unele dintre cele mai bune caracteristici bonus și are un aspect retro, care se completează în mod ideal cu posibilitatea de re-declanșare a oricărei role prin achitarea unei sume suplimentare. Există, de asemenea, o caracteristică gratuită de rotiri gratuite, care îți poate acordă până la 20 de rotiri gratuite în runda bonus și un multiplicator 2x , care contribuie din plin la crearea unor câștiguri fabuloase.

Testează aceste jocuri aparate de la Microgaming pe bani reali sau joacă-le în mod gratuit, fiindcă te vei bucura de o experiență impresionantă de fiecare dată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *