Masaj de relaxare pentru mămici

Una dintre metodele cele mai bune pentru relaxare și diminuarea efectelor negative ale stresului cotidian este masajul. O ședință de masaj de relaxare are nenumărate beneficii, care sporesc exponențial atunci când beneficiem cu regularitate de astfel de momente de răsfăț.

Beneficiile unui masaj de relaxare se referă atât la aspectul fizic, prin reducerea celulitei, tonifierea corpului, îmbunătățirea aspectului pielii dar și la sănătatea noastră. Circulația sângelui și a limfei sunt remediate, întregul corp fiind astfel mai bine hrănit dar și curățat de toxinele care se acumulează permanent. Respirația este și ea îmbunătățită. Chiar și memoria, capacitatea de a ne concentra, dar și atenția au de câștigat în urma unei masaj de relaxare. Durerile de diferite naturi pot fi mult diminuate iar starea noastră de bine va avea de câștigat.

Un alt aspect important este cel al reducerii stresului. Stilul de viață modern este, de regulă, stresant pentru majoritatea dintre noi. Suntem mereu contra cronometru, avem multe de făcut, multe probleme de rezolvat, atât de job cât și acasă. Copiii ne solicită foarte mult, și de cele mai multe ori nu mai avem timp și pentru noi, pentru a ne relaxa și recăpăta forțele.

Și tot copiii sunt cei pentru care renunțăm să ne facem mici bucurii, cum ar fi un masaj de relaxare, pentru că nu avem cu cine să-i lăsăm acasă sau nu ne îndurăm să-i lăsăm cu altcineva. Tocmai pentru aceasta salonul Mamirelax pune la dispoziția copiilor noștri un spațiu numai pentru ei, un loc de joacă minunat, în care ei să se distreze cât timp noi, mămicile, ne bucurăm de plăcerea unui masaj de relaxare, eficient și reconfortant, în același timp.

La salonul de înfrumusețare Mamirelax, ne putem face frumoase, în timp ce copilul nostru se joacă fericit împreună cu alți copii. Un tuns, un coafat, un tratament cosmetic, servicii de manichiură și pedichiură și multe altele, ne pot face nu doar mai frumoase ci și mai relaxate și mai bine dispuse.

Soluția propusă de salonul Mamirelax, aceea de a oferi șansa mămicilor de a petrece un timp plăcut doar pentru ele, fără a avea grija copiilor de acasă, este minunată și foarte potrivtă tuturor doamnelor active și ocupate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *