Tabla magnetică potrivită pentru biroul tău

Când vine vorba despre organizarea unui birou, indiferent de profilul acestuia, este important să poți găsi tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc, fără să fie nevoie să alergi dintr-o parte în alta, fiind mereu nesigur dacă ai luat tot ce trebuie și la cel mai bun preț. Nevoile unui birou la capitolul birotica sunt multe și diversificate, începând de la produse din hârtie, accesorii, arhivare și organizare, instrumente de scris, sisteme de afișare, tehnică de birou, accesorii IT, cartușe și tonere și multe altele. Din păcate, nu te poți lipsi de niciunele dintre ele, fiind imposibilă desfășurarea normală a activității în lipsa lor.

La capitolul sisteme de afișare există o gamă largă de produse, cum ar fi: aviziere, table magnetice, ecrane de proiecție, flipchart-uri, etc.

Pentru ca o tabla magnetica să fie utilizată o perioadă de timp cât mai îndelungată aceasta trebuie să răspundă la următoarele cerințe:

Suprafața de scriere, adică stratul de email care se aplică pe aceasta, să fie cât mai gros, cele mai de calitate table magnetice având o grosime de 0,27 mm, aceasta asigurându-i o durată lungă de viață.

Interiorul tablei este la fel de important, asigurând durabilitatea produsului. O tablă magnetica poate fi făcută din carton suprapus în mai multe straturi sau polistiren, care nu sunt foarte rezistente la șocuri, deci nu sunt foarte recomandate în birourile aglomerate sau atunci când tabla este mutată frecvent dintr-un loc în altul.

O altă variantă ar fi tabla din MDF Medium Density Fibreboard, care este un fel de placaj. Avantajul este că acestea sunt rezistente dar dezavantajele sunt greutatea mare și sensibilitatea la umiditate.

Cea mai recomandată tabla magnetica este cea din carton tip figure, care îmbină avantajele celor două materiale de mai sus fiind și foarte rezistent si usor in acelas timp.

La fel de importantă este și calitatea finisajelor și aspectul tablei, care trebuie să corespundă stilului de amenajare a spațiului unde va fi amplasată

Odată cumpărată, o tablă magnetică trebuie întreținută corespunzător, prin utilizarea accesoriilor recomandate, markere, bureți, etc. Tabla trebuie să fie ferită de zgârieturi, de șocuri mecanice, de umezeală și praf, precum și de variații foarte mari de temperatură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *