Casa la care am visat mereu

Recent, am descoperit un site foarte util pentru cei care doresc sa isi construiasca o casa. Site-ul este util, in special, pentru cei care nu au inca un proiect de casa facut sau nu stiu la ce fel de casa sa se orienteze.

Pe site-ul eproiectedecase.ro sunt o multime de posibilitati pentru cei interesati sa aleaga un model de proiecte case cu mansarda. Eproiectedecase.ro sunt experti in acest domeniu si leaderi pe piata din Romania, oferind cele mai convenabile solutii pentru proiectarea unei case de vis.

Si eu la randul meu am fost convinsa de proiectele lor si am decis sa imi aleg un proiect casa cu mansarda.

O casa cu mansarda este mult mai avantajosa decat o casa simpla, deoarece ofera mai mult spatiu de stocare sau poti construi mai multe camere.

Mansarda poate deveni o camera foarte frumosa de relaxare, unde poti alege sa pictezi sau sa compui muzica, deoarece astfel te izolezi de restul casei.

Desi eproiectedecase.ro ofera o gama mare de proiecte case mansarda, eu am ales una care se potriveste cu personalitatea mea.

Am ales proiectul de casa parter mansarda #212012. Aceasta casa are dimensiunea de 92 mp utili. La parter casa este formata dintr-o camera, baie, living si bucatarie. Mansarda acestei case este formata dintr-o baie si 3 camere. Dimensiunile camerelor sunt destul de generoase iar cele 4 camere sunt mai mult decat suficiente.

Eproiectedecase.ro ofera posibilitatea clientilor sa cumpere proiectul sau sa opteze ca firma sa cosntruiasca locuinta, la un pret foarte convenabil.

Avand in vedere ca in ziua de azi metoda cea mai comuna de a cumpara o casa este sa o iei direct la cheie, am optat ca eproiectedecase.ro sa imi construiasca locuinta iar eu sa aduc doar mobila.

Astfel, am redus costurile si am siguranta ca locuinta va fi realizata de o echipa de profesionisti care nu vor amana lucrarile la casa.

Recomand eproiectedecase.ro pentru a descoperi locuinta care vi se potriveste cel mai bine.

2 Replies to “Casa la care am visat mereu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *