Gențile vedetă în sezonul toamnă-iarnă 2018/2019

Anul acesta accesoriul tău favorit face tot posibilul să te seducă, atât prin caracter cât și prin latura sa practică. Minimalistă sau excentrică, există câte o variantă de poșete din piele ideală pentru fiecare femeie. Iar pentru cele mai indecise dintre doamne, e bine de știut că echilibrul dintre șic și detalii șocante este extrem de bine stăpânit în acest sezon.

Materiale, printuri și culori

Așadar, ce crezi că te-ar caracteriza mai mult în acest sezon rece? Catifea? Transparență? Piele întoarsă? Piele? Perle? Animal printuri? Metal? Pentru orice ai opta, grație unui sezon de toamnă – iarnă 2018/2019 extrem de versatil, vei fi mereu pe val.

Principalele branduri din fashion anunță, de asemenea, revenirea tonurilor neutre, așa cum este camelul sau clasicul negru, dar oferă și culori mai accentuate, precum verde în toate variantele sale, dar și bordeaux care își face astfel marea revenire în modă.

Genți piele tip sac, borsetele și mini gentuțele cu bandulieră se regăsesc în acest sezon laolaltă cu genți damă piele supradimensionate, celebrele shopping bags și cu alte tipuri de genți carry-all, mereu practice și în tendințe.

Ce este însă nou? În această toamnă gențile must have te vor uimi cu formele lor variate și mai ales rigide: trapez, semilună sau rotunde.

Gențile din blană

De la rucsacuri din blană și până la poșete elegante din blană cu lanț, toți marii designeri au propus blana pentru acest sezon, ca fiind unul dintre trendurile esențiale. Așadar, fie că optezi pentru un clutch, pentru un rucsac sau pentru o geantă mare, garderoba ta va trebui să aibă și un astfel de accesoriu din blană, dacă ești un fashion addict.

Imprimeuri reptiliene

Gențile din piele de șarpe sau de crocodil, fie că vorbim despre genți piele naturală, fie despre piele falsă, au defilat pe toate podiumurile săptămânilor modei de anul acesta și au anunțat un trend major pentru toamna – iarna 2018 la capitolul poșete piele.

Mai ții minte geanta de doctor pe care o vedeai prin filme sau geanta veche în care bunica ta ținea fotografiile de familie? Ei bine, exact acea geantă revine acum, dar într-o reinterpretare pe 2018-2019. Revenirea are loc pe nuanțe curajoase și pasteluri interesante. Pielea verde neon de șarpe și crocodilul liliac au fost printre vedetele show-urilor de modă de anul acesta.

Gențile cutie

De la Gucci și pâna la Michael Kors, toate showurile de modă au adus în prim planul atenției gențile tip cutie, structurate, cu mânere prinse deasupra. Iti vor aminti cu siguranță de cutiile de sandwich-uri de la școală, însă sunt extrem de practice și de apreciate anul acesta, în sezonul rece. Liniile lor curate, materialele și imprimeurile le aduc și ele un plus de atractivitate.

Gențile cu lanț

Gențile mai mici sau mai mari cu curea din lanț au lipsit din moda ultimelor sezoane, însă toamna – iarna 2018-2019 marchează revenirea lor în forță. Poți purta astfel de la modele mici de seară, până la cele de zi. Cu o singură mențiune, aceea că lanțurile de anul acesta sunt mai mari și mai hard ca niciodată, uneori chiar în contrast cu aspectul slim al genții.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *