Sistemele pluviale de calitate au o durată medie de exploatare de 50 de ani

Când îți amenajezi acoperișul casei și îl dotezi cu un sistem pluvial adecvat, poți avea încredere că totul va dura multe zeci de ani, dacă alegi materiale de cea mai bună calitate. Sistemele pluviale realizate din oțel nordic, fabricate în România de către RoofArt, au o durată medie de exploatare de 50 de ani. Asta înseamnă jumătate de secol! Dacă faci o astfel de alegere, cu siguranță abia generațiile următoare se vor mai ocupa de o renovare a sistemului pluvial, dacă nu apar incidente neplăcute cu caracter extraordinar.

Estetică și durabilitate grație experienței acumulate

Sistemele pluviale RoofArt au garanție estetică de 15 ani (pentru menținerea culorii) și garanție anticoroziune de 30 de ani. Întreținute corect, acestea pot dura însă mai bine de jumătate de secol. “Sistemul pluvial Scandic combină funcționalitatea, aspectul estetic și durabilitatea, caracteristici dezvoltate și îmbunătățite continuu de cei peste 17 ani de experiență în producerea sa”, explică experții companiei.

Sistemele de jgheaburi și burlane metalice au drept rol îndepărtarea apei de ploaie, dar și a zăpezii și gheții topite de pe acoperișul unei clădiri. Fațada va fi menținută astfel curată, spațiul din jurul clădirii va fi uscat și vor fi evitate probleme generate de posibile accidentări prin căderea zăpezii, alunecare pe suprafețe umede în jurul clădirii etc.

Sistemele de burlane și jgheaburi “trăiesc” într-un mediu ostil, cu umezeală mai mereu, dar chiar și zăpadă, gheață, temperaturi oscilante (de la frigul puternic din timpul iernii, la canicula din timpul verii, sub lumina solară directă). Astfel, sistemele pluviale trebuie să reziste la coroziune în condiții de umiditate continuă, intemperii, dar și radiații UV.

Produs românesc, experiență scandinavă îndelungată

Românii preferă produsele autohtone, dar își doresc în același timp calitatea specifică unor țări ce impun respect în această privința. Nordul Europei, regiunea țărilor scandinave, este considerată o zonă aproape de ideal în multe privințe, cu nivel de excelență în numeroase domenii.

RoofArt este singura companie românească ce produce în țara noastră toate componentele necesare unui sistem pluvial complet. Utilajele din fabrică, liniile de producție și chiar materia prima au proveniență exact din Europa de Nord.

Demn de menționat este că oțelul provine de la celebra companie scandinavă SSAB, care a produs deja de multe decenii grade speciale de oțel ideale pentru construcția de jgheaburi și burlane metalice. Materialul produselor astfel rezultat rezistă pe termen lung în orice condiții, păstrându-și inclusiv aspectul foarte plăcut. Estetica este importantă în orice proiect, chiar dacă partea de funcționalitate este de bază.

Montare ușoară prin click

Montarea pieselor care vor fi înglobate în sistemul pluvial se realizează prin click, ceea ce înseamnă eficiență și simplitate. Prin simpla apăsare este realizat un montaj rapid, dar cârligele și brățările nu vor fi demontate accidental, ci doar la intervenția utilizatorului.

Rezistență la temperaturi extrem

Pentru că cifrele contează, ca și în privința garanției, trebuie evidențiate temperaturile extreme la care pot rezista sistemele pluviale fabricate din oțel nordic: între minus 40 de grade Celsius și plus 100 de grade Celsius. Ținând cont de temperaturile din țara noastră, este evident că produsele fac față cu brio oricărei provocări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *