Un bar cu karaoke – idee de afacere ideală în orașele mari

Cei care au un bar, o cafenea sau un club știu cât de acerbă este concurența pe acest segment HoReCa și cât de important este să te diferențiezi, să oferi cât mai multe lucruri în plus clienților în comparație cu competitorii tăi. Adesea se întâmplă să fie mai multe baruri unul lângă altul, iar clienții aleg în funcție de ofertele de preț, locație în sine, atmosferă, muzică și plusuri la capitolul divertisment.

Un mare plus poate fi organizarea de petreceri de tip karaoke, eventual și concursuri ce pornesc de la acest pretext. Avantajul acestor petreceri este că sunt atrase grupuri mai mari de persoane, grupuri de prieteni ce se distrează împreună și implicit consumă mai mult.

Un bar cu karaoke este o afacere ce se pliază cel mai bine în orașele mari și în special în orașele studențești (fără a fi însă o regulă). Dacă simți că există o comunitate de persoane care ar putea rezona cu acest tip de distracție, merită să încerci să provoci clienții pentru a-i fideliza, iar în paralel să atragi noi categorii de clienți.

Pentru a avea un sistem de karaoke în bar, este nevoie să cumperi toate echipamentele necesare și este indicat să te axezi doar pe produse profesionale de sonorizare, pentru a oferi clienților această facilitate la un nivel foarte bun de calitate. Ai nevoie ideal de boxe multimedia (boxă activă și boxă pasivă) și microfoane dinamice.

Alegerile este de preferat să le faci alături de profesioniști, iar acest lucru nici măcar nu este necesar să te coste: dacă apelezi la un furnizor de top, vei avea parte de consultanță gratuită pentru a selecta cele mai potrivite produse pentru afacerea ta – de la boxe până la microfoane profesionale. Fiecare element contează și trebuie să mergi la sigur! Nu vrei să ai surprize neplăcute care să strice distracția, deci alege microfon profesional de bună calitate și tot ceea ce mai trebuie pentru karaoke la cel mai bun nivel.

Pentru orice produse de sonorizare, de la boxe, mixere și amplificatoare până la cabluri și microfoane, poți să apelezi cu încredere la Sound Stil, una dintre cele mai mari firme din acest domeniu în România. Avantajele sunt evidente:

  • compania este importator direct pentru multe mărci de top, deci poate oferi prețuri minime pe piață;
  • cele mai multe produse sunt permanent în stoc, deci pot să fie achiziționate instant;
  • se pot comanda produse cu livrare oriunde în țară;
  • compania oferă consultanță de specialitate și dispune de o gamă largă de produse din care se poate alege;
  • toate produsele comercializate sunt noi, originale, de cea mai bună calitate tehnică și estetică, fiind livrate cu garanție;
  • firma oferă service în garanție și post garanție pentru toate produsele comercializate și nu numai.

Un sistem de karaoke pentru un bar nu implică foarte mare costuri, dar poate aduce foarte mari beneficii afacerii. Merită cumpărate produse profesionale care vor oferi clienților o experiență foarte plăcută de fiecare dată. În plus, produsele profesionale sunt rezistente la utilizare intensivă, oferind un randament foarte bun pe termen mediu și lung.

One Reply to “Un bar cu karaoke – idee de afacere ideală în orașele mari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *