Manichiurista de ocazie

Inca din luna ianuarie, am achizitionat un pachet de vacanta pentru sfarsitul lunii august. Intotdeauna mi-a placut sa am o manichiura si o pedichiura impecabile. De aceea, folosesc numai produse cosmetice de cea mai buna calitate. Am fost la un salon de cosmetica pentru a ma programa.  Manichiurista mea era in vacanta si venea peste trei saptamani. Doamna manichiurista, care era de serviciu, avea programari pana in luna septembrie. Eu trebuia sa plec peste 15 zile, asa ca era imposibil sa-mi rezolv situatia. Am plecat trista de acolo. Pe strada, m-am intalnit cu o buna prietena. Am stat putin de vorba.

-Tu esti suparata?

-Da, putin. Apoi, i-am povestit tot.

– Am sa te ajut eu. M-am uitat la ea, de parca o vazusem pentru prima data.

– Cum, adica? Nu inteleg.

-Tu vii cu “materialul” si eu iti fac manichiura si pedichiura.

– De acord, ii raspund eu. Dar, vezi tu, eu nu am un lac de unghii de calitate.

– Nu-i nicio problema, imi raspunde ea, poti comanda de pe internet.

– Ok, asa am sa fac.

Am plecat spre casa. Nici nu stiu cand am ajuns. Am deschis calculatorul si am inceput sa ma informez despre cele mai bune produse cosmetice. Am intrat pe exclusiv cosmetics si am vazut pe site-ul lor produse cosmetice, de cea mai buna calitate, iar preturile erau accesibile. Livrarea se face in 24 de ore. Partea cea mai grea, de acum incepea, pentru ca erau asa de multe produse si asa de frumoase, incat imi venea foarte greu sa aleg. Intr-un final, am decis!

Am comandat Artistic Nail Design Hibrid Revolution Attraction. Aceasta oja Revolution este o formula hibrida intre lacurile semipermanente si cele clasice, un produs profesional, aplicandu-se un strat de baza hibrid, in doua straturi de culoare. Vazand ca rezista 10 zile am fost foarte multumita. Produsul l-am comandat la dublu, pentru mine si pentru prietena mea. Am primit coletul si am mers la prietena mea pentru manichiura si pedichiura.

Am ajuns la ea si mi-a facut manichiura si pedichiura, ca o adevarata profesionista. Surpriza cea mare a fost cand i-am inmanat micutul cadou. De acum, am sa recomand si altor prietene sa faca cumparaturi de la exclusiv cosmetics. Sunt produse cosmetice foarte bune si la preturi accesibile. Spor la shopping, dragele mele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *