Daca iti doresti o casa personalizata exact pe gustul tau, aici vei gasi solutia!

Probabil ca toti ne dorim sa avem propriile case si fie ca este vorba de proiecte case cu mansarda gata facute sau proiecte personalizate, eProiecteDeCase.ro ne ofera cele mai bune solutii la preturi extrem de avantajoase dar de-o calitate superioara.

Aceasta echipa a luat nastere in anul 2011, reusind pana in prezent sa realizeze peste 800 de proiecte la nivel national dintre care peste 160 au fost livrate doar in ultimele 12 luni. In spatele acestor proiecte se afla mintile a 7 arhitecti si 4 ingineri specializati in realizarea proiectelor de case normale sau proiecte case mansarda, minti care va stau la dispozitie si care vor face tot posibilul astfel incat la final sa puteti deschide usa unei case de vis.

Pentru cei care isi doresc sa aiba o casa personalizata, echipa eProiecteDeCase.ro va poate ajuta in vederea realizarii poriectului unei case durabile, proiecte care sa poata asigura o structura de rezistenta solida insa fara a afecta spatiul interior.

Orice modificare a planului actual este posibila, atat adaugarea sau scoaterea unei incaperi, pastrarea planului dar micsorat sau marit, recompartimentare, adaugarea unui nivel in plus, subsol, garaj si asa mai departe. In principiu cam orice modificare se poate face la proiectul unei case, acestia sunt pregatiti pentru orice si o vor face ca la carte, pastrand bineinteles o structura de rezistenta exact asa cum trebuie.

Daca te numeri printre cei care isi doresc un proiect casa cu mansarda de vis, tot echipa eProiecteDeCase.ro te poate ajuta si cu design-ul interior, atat cu proiectarea cat si executia. In plus acestia relizeaza si lucrari de amenajari interioare si renovare apartamente, sedii de firma, spatii comerciale, baruri, cluburi, restaurante, hoteluri si asa mai departe, singura conditie fiind reprezentata de locatia care trebuie sa se afle in acest caz, in Bucuresti sau judetul Ilfov.

Pretul se va stabilii dupa ce se vor discuta toate detaliile, in momentul in care clientul ne va da un raspuns care este batut in cuie si va ramane neschimbat pana la finalul proiectului. Deci nu vor exista costuri suplimentare sau ascunse, acesta modificandu-se numai in cazul in care clientul doreste anumite modificari pe parcurs.

 

2 Replies to “Daca iti doresti o casa personalizata exact pe gustul tau, aici vei gasi solutia!”

  1. Si mie-mi plac casele. Eu daca mi-as personaliza locuinta, i-as pune tot felul de gadget-uri moderne, gandindu-ma acum la prizele acelea tactile si la becurile inteligente LED cu diferite culori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *