Cu foarfecele de croitorie ai control asupra tăieturii și termini treaba mai repede

 

Dacă acasă poți folosi ce foarfece dorești, mai ieftin și nu atât de profi, într-o hală industrială sau într-un atelier, o croitorie, unde se fabrică zeci de produse textile, haine, articole vestimentare de top fiecare tăietură trebuie să fie perfectă.

Spre deosebire de un foarfece obișnuit un foarfece croitorie va permite o manevrare mai simplă a materialului de tăiat, fiecare tăietură va fi precisă, corectă, nu va deteriora ţesătura, firele.

În plus, un foarfece croitorie de calitate vă permite și obţinerea unor tăieturi adaptate unui anumit tip de material, veți putea tăia diverse grosimi fără să stricaţi niciun strat al respectivului material.

Cu un foarfece profesional veți termina treaba mai rapid, nu veți avea probleme cu materialele prelucrate, nu vă veți accidenta și veți putea folosi în siguranță acest instrumente foarte util.

Alegi foarfecele în funcție de ce materiale prelucrezi și ce vei face

În funcție de ce tip de materiale veți avea de prelucrat vei putea alege între un foarfece profesional, simplu de folosit și foarte îndemânatic, ieftin, un foarfece mic de broderie, dacă aveți nevoie de ceva mai micuț și mai ușor de manevrat la ţesăturile foarte fine.

Cel cu zimţi este special pentru materialele mai deosebite, de exemplu pânza uleiată. În lipsa unei mașini de surfilat un foarfece de acest fel vă poate oferi control asupra tăieturii și nu permite destrămarea firelor. Cam toate modelele un preț destul de mic, se găsesc în toate magazinele de specialitate, în oferte personalizate.

Foarfecele de calitate va putea fi ascuțit la nevoie, nu se va uza rapid, va fi făcut dintr-un material rezistent, care nu va ceda sub presiunea diferită aplicată în funcție de material. Este important să alegem încă de al începutul activităţii un foarfece la un preț bun, dar de cea mai bună calitate pentru a evita cheltuieli ulterioare și un randament scăzut la locul de muncă.

Cusut&Brodat, parte a Bro Rom – cel mai vechi furnizor de mașini de cusut Brother din România vinde foarfece diverse de la producători de top

Oferte bune la capitolul foarfece găsiți și la Cusut&Brodat, parte a Bro Rom – cel mai vechi furnizor de mașini de cusut Brother din România. Peste 15 ani de experiență, produse de top vândute în condiții avantajoase, peste 100 de furnizori și soluții personalizate, consultanţă de specialitate, iată doar câteva dintre avantajele cumpărăturilor de la Cusut&Brodat, parte a Bro Rom – cel mai vechi furnizor de mașini de cusut Brother din România.

În categoria foarfece pentru croitorie puteți găsi o varietate impresionantă de astfel de instrumente, pentru dreptaci sau stângaci, cu vârfuri rotunjite sau simple, din materiale ușoare și rezistenţe.

Firma asigură suport local prin prezenţa regională a reţelei de distribuitori, fiecare tip de foarfece este fabricat din oţel inoxidabil, are rezistenţă ridicată la coroziune și capacitate de tăiere optimă. Lamele de la foarfece sunt întărite prin tratare termică, se pot ascuţi și regla oricând dorește utilizatorul. Dimensiunile oferite variază, se găsesc pe site orice fel de foarfece pentru toate tipurile de afaceri în domeniul croitoriei.

Dacă nu știți ce să alegeți, puteți solicita asistenţă din partea consilierilor cu studii și experiență vastă în domeniu. Pentru mai multe informații despre produse și detalii tehnice puteți vizita oricând pagina oficială și paginile de produs, puteți comunica rapid cu cei din departamentul relații clienți pentru cea mai bună experiență la cumpărături online.

One Reply to “Cu foarfecele de croitorie ai control asupra tăieturii și termini treaba mai repede”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *