Idei pentru renovare

Atunci cand ne apucam sa renovam casa, ne gandim, de obicei, la pereti si la parchet, insa omitem, aproape mereu, ca si corpurile de iluminat trebuie schimbate pentru a oferi performanta maxima.

Un studiu atent arata ca persoanele cu o casa mai luminoasa sunt de 2 ori mai fericite decat cele care prefera o lumina difuza. Functionand precum soarele, lumina artificiala va ajuta inclusiv plantele la fotosinteza.

Cand am inceput sa renovez casa, am apelat la magazinul online savelectro.ro pe care l-am descoperit din pura intamplare cand cumparam becuri led online. Site-ul m-a surprins, deoarece detine o gama foarte vasta de produse precum corpuri de iluminat, banda led, becuri led, spoturi led, prize si intrerupatoare.

Toate aceste produse sunt foarte utile pentru casa oricui, iar pretul special face ca aceste obiecte sa fie foarte accesibile pentru oricine.

Recent, am achizitionat un corp de iluminat deosebit, deoarece nu am mai vazut unul asemanator niciunde.

Modelul de candelabru Joel Bronz, cu 5 brate, 2271, de la producatorul Rabalux. Candelabrul este fabricat din metal si sticla si este foarte robust la atingere garantand o rezistenta de durata in timp.

Acest tip de candelabru are 5 surse de iluminare pentru a reda cat mai multa lumina in incapere si foloseste becuri de 60 W. Candelabrul este un model clasic care se va plia pe majoritatea locuintelor si va oferi caldura unui camin primitor. De asemena, magazinul ofera o garantie de 2 ani pentru acest produs. Am fost foarte multumit de acest candelabru in special de faptul ca a fost livrat foarte repede. La distanta de doua zile, de cand am plasat comanda, am si primit pachetul, ambalat corespunzator pentru a proteja candelabrul.

Savelectro.ro este un magazin genial, pe care il recomand tuturor cu cea mai mare incredere, deoarece produsele de pe site-ul lor sunt de cea mai buna calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *