Covorase profesionale

Covoare-profesionale.ro este un magazin online pe care l-am descoperit cu ceva timp in urma cand am avut nevoie de mici schimbari in fabrica de piese auto pe care am deschis-o anul trecut.

Neavand la dispozitie toate resursele necesare pentru a face fabrica precum voiam, la inceput, pe podea, era doar cimentul cu anumite indicatii pe unde angajatii trebuiau sa mearga. Am creat mici pete de culoare folosind vopsea, insa stiam ca nu este un mod foarte profesional de a face lucrurile.

Vorbind cu prietenii, am ajuns din sursa in sursa la magazinul online covoare-profesioanle.ro, un site in care se pun la dispozitia clientilor o multime de produse preucm stergatoare profesionale, covorase industriale, covorase exterior si multe altele.

Din categoria covoarase industriale am putut sa aleg role de covoare, pentru a proteja atat locul de munca, cat si angajatii. Aceste covorase sunt proiectate, in mod special, pentru a face ca mediul in fabrica sa fie unul sigur si curat.

Modelul pe care l-am cumparat a fost covorul de cauciuc Dots’N’Roll de 3.5 mm. Acest covor este fabricat de producatorul Notrax, o firma cunoscuta pentru produsele lor de calitate, iar materialul principal, folosit la realizarea modelului Dots’N’Roll, este cauciul SBR, un material rezistent la solutii precum acizi si alcaline, dar si foarte eficient impotriva ruperii si a semnelor de uzura. Acest covoras poate fi folosit atat in fabrici, cat si in statii de metrou, supermarketuri, lifturi si autobuze.

 

Covorasul este eficient si pentru situatiile in care se varsa substante alunecoase, deoarece este anti-alunecare, ideal pentru zonele cu flux mare de persoane.

Odata ce am montat covorasele Dots’N’Roll cu o echipa de specialisti, totul a inceput sa prinda contur iar fabrica a inceput sa arate intr-un mod foarte profesional.

Magazinul online covoare-profesionale.ro este locul care m-a ajutat sa imi pun la punct fabrica pentru a nu a avea probleme cu legea. Ca angajator, este foarte important sa amenajezi spatiul de lucru pentru angajati, conform regulilor.

Covoarele industriale de pe acest site sunt de cea mai buna calitate la preturi foarte acceptabile. Investitia nu este deloc mare, iar durata de folosinta este mare.

Covoare-profesionale.ro este un magazin cu o experienta de peste 12 ani in acest domeniu, fiind recunoscuti in toata tara. Nu este de mirare ca majoritatea magazinelor si a restaurantelor prefera sa se aprovizioneze cu covoare de pe magazinul lor.

Alegerea mea a venit odata cu convingerea ca prodsuele de pe site sunt de calitate. Specialistii de la covoare-profesionale explica clientilor, in detaliu, in ce consta fiecare produs, iar pentru informatii suplimentare, echipa lor de vanzari sta la dispozitia clientilor la orice ora. De asemenea, experienta magazinului covoare-profesionale asigura succesul oricarui business care se afla la inceput de drum.

Profesionistii aleg intotdeauna calea sigura spre un viitor profitabil, iar produsele de pe covoare-profesioanle ofera tot ce ai nevoie pentru ca afacerea ta sa infloreasca.

Recomand, cu incredere, achizitionarea produselor din gama covoare-profesioanle.ro, deoarece prezinta calitate foarte buna in raport cu preturile practicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *