Cum să ai fese bombate și sexy

Nu e ceva neobișnuit ca aspectul unei tinere să fie evaluat de către partea masculină după volumul și forma posteriorului dumneaei 🙂 Mai sunt și alte părți anatomice feminine la fel de apreciate, tot volumul și forma fiind cele care contează cel mai mult. Dar să revenim la posterior. Ce rost ar mai avea existența blugilor skinny sau a fustelor creion, dacă nu pentru a pune în evidență forma perfectă a posteriorului? Și cum toate fetele poartă astăzi blugi cât mai mulați, este absolut normal ca fiecare dintre ele să-și dorească fese rotunde și ferme.

Dar nu toate făpturile feminine au avut norocul de a avea astfel de dotare de la mama natură, trebuie să existe și cineva care să le poată ajuta pe celelalte. Acesta este dr. Radu Panțuru, care dă posibilitatea oricărei femei să-și transforme silueta, căpătând o talie mai suplă, fese ferme și rotunde și un aspect de clepsidră prin procedura de lifting brazilian.

Unown-2-290x300

Singura condiție pe care trebuie să o împlinească o femeie pentru a putea accesa această procedură este aceea de a dispune de suficientă grăsime corporală care să poată fi extrasă prin procedura de liposucție și folosită pentru a fi reinjectată în fese. Un avantaj important pe care îl oferă această procedură constă tocmai în faptul că remodelează silueta prin extragerea grăsimii nedorite din zone precum abdomen, șolduri, etc. umplând zona fesieră cu grăsimea proprie, purificată și procesată, fără a se apela la implanturi care de cele mai multe ori fac mai mult rău decât bine, atât aspectului fizic cât și nivelului de sănătate.

Efectele imediate ale procedurii de lifting brazilian sunt:

  • un volum feselor mărit;
  • un posterior rotund și sexy ;
  • iluzia unui lifting prin adăugarea de volum în partea superioară a feselor;
  • sculptarea taliei prin înlăturarea grăsimii din zona flancurilor, creând astfel o siluetă de clepsidră.

Există, desigur, o perioadă de câteva săptămâni necesară pentru vindecarea echimozelor din urma unei astfel de intervenții. Posteriorul poate fi tumefiat și necesită o atenție mai specială în perioada imediat următoare intervenției. Efectele maxime vor fi vizibile după câteva săptămâni.

Cred că e o intervenție la care merită să apelăm dacă considerăm că aceasta ne va îmbunătății stima de sine și ne va conduce spre o încredere în propria persoană de bun augur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *