Haine second hand moderne și de sezon

Afacerile se bazează întotdeauna pe încredere reciprocă, fără de care niciunul dintre cei implicați nu poate avea succes. Prestarea unor servicii sau livrarea unor bunuri la un nivel așteptat de calitate este cheia unor relații de business de durată, avantajoase pentru ambii parteneri. La fel se întâmplă și în afacerile cu haine second hand, unde există depozite care livrează produse către magazinele din toată țara. Dar nu toate îndeplinesc condițiile pentru a fi alese drept furnizor pentru magazinul nostru de haine second hand.

Care sunt criteriile după care trebuie să ne ghindăm când intenționăm să deschidem un magazin cu haine second hand, și dorim să alegem un furrnizor cu care să avem o relație de durată?

28471410_1351803424924863_4093751615541231201_n

În primul rând este vorba de produse. Calitatea este cea care ne interesează cel mai mult. Iar când vorbim de calitate spunem de fapt proveniență, diversitate, sezonalitate, etc. Pentru că degeaba primim haine frumoase și aproape noi dacă ele nu sunt de sezon și nu le cumpără nimeni. Sau degeaba sunt de sezon dar nu există o gamă destul de variată, în așa fel încât orice client să găsească ceva potrivit gusturilor sale. Proveniența contează și ea, de preferat fiind cele aduse din Europa de Vest.

De preferat este ca furnizorul ales de noi să nu vândă doar online ci să aibă și magazin fizic în care să putem vedea și să alegem genul de haine pe care îl dorim. Foarte important este și nivelul de încredere pe care îl oferă, în sensul că livrarea să se facă în baloți intacți, așa cum au fost achiziționați, fără a se scoate marfa bună și adăuga produse de calitate îndoielnică.

Diversele beneficii pe care le oferă clienților fideli pot conta mult pentru că pot aduce beneficii magazinului nostru prin oferirea de transport gratuit sau de reduceri de preț semnificative.

Oferirea de consultanță pentru deschiderea propriului magazin este la fel de importantă și poate face diferența între un furnizor serios și dedicat relației cu clienții săi și unul neimplicat și care nu depune niciun efort pentru sprijinirea partenerilor de business.

După toate aceste criterii, dar și altele, Solo Crema Italia reprezintă o alegere excelentă, find un partener pe care te poți baza în toate etapele construirii unei afaceri în domeniul haine second hand..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *