Cum alegem verighetele

Alegerea verighetelor este o etapă extrem de importantă în febra pregătirilor pentru căsătorie, mult mai importantă decât alegerea rochiei sau a salonului unde va avea loc celebrarea evenimentului, elemente considerate esențiale de majoritatea viitorilor miri. Toate celelalte aspecte sunt legate strict doar de ziua nunții, lăsănd amintiri doar prin fotografii, verighetele, în schimb, vor însoți pe cei doi miri de-a lungul întregii lor vieți.

Nimic din ceea ce ține de alegerea verighetelor nu poate fi lăsat la voia întâmplării. Procesul de cumpărare a verighetelor trebuie să înceapă cu selectarea celor mai valoroși comercianți de bijuterii, după criterii precum varietatea ofertei, oferirea de bijuterii handmade care pot fi personalizate după dorință, prețurile practicate, varietatea de servicii oferite, de care e posibil să avem nevoie ulterior achiziției, precum: redimensionare, reconstrucție, etc.

Alegerea unui model de verighete necesită deasemenea o atenție mărită, pentru a asigura o utilizare de durată, comodă și plăcută. Mai important decât culoarea aurului sau modelul clasic sau modern al verighetelor, este profilul acestora, în așa fel încât acesta să se potrivească degetelor noastre, să nu producă rănirea acestora, să fie confortabile și practice.

Dacă preferați verighete cu diamante, puteți opta pentru diamante albe sau negre, de diverse dimensiuni, sau chiar de varianta cu inel simplu pentru el și o verighetă delicată completată cu diamante perfecte, integrate în metalul prețios pentru ea.

Zehava_Verighete_AurGalben_DiamanteNaturale_1-600x600

Nici bugetul nu este un criteriu de neglijat, atunci când pornim în căutarea verighetelor perfecte. Dar, de cele mai multe ori, vom face rabat la acest capitol, pentru că nu este cazul să facem economie exact la cel mai important element al nunții.

Dimensiunile viitoarelor verighete trebuiesc stabilite cu mare atenție. Orice mică diferență poate crea probleme la purtarea acestora. Trebuie lăsată o marjă în plus, ținând cont de faptul că degetele se pot umfla la căldură, dar nu atât de mult încât să existe riscul de alunecare accidentală.

Sunt multe elemente care nu trebuiesc uitate când alegem verighetele, dar dincolo de ele, importante sunt sentimentele de iubire, care trebuie să fie la fel de puternice precum diamantele și la fel de luminoase și strălucitoare precum aurul.

3 Replies to “Cum alegem verighetele”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *