Solutii de curatenie si igiena pentru companii

thumbnail (13)

Igiena corespunzatoare este foarte importanta in multe companii, mai ales in cazul celor care se ocupa cu producerea si vanzarea de produse alimentare, bauturi, medicamente sau altele produse de consum. Este nevoie de un mediu de lucru curat si care sa impiedice formarea de bacterii. De accea curatarea si dezinfectarea acestor locuri trebuie facuta constant, zilnic sau saptamanal.

Mizeria dar si bacteriile se pot aduna cel mai mult pe podele si pe anumite aparate si masinarii cu care se lucreaza iar pentu o buna curatare a acestora este nevoie de detergenti profesionali care sa inlatute murdaria de orice fel si sa lase suprafetele curate. Produsele Sanito pe care le putem gasi pe site-ul Echipamentcuratenie.ro sunt numai bune pentru a face fata curateniei in astfel de locatii. Alaturi de echipamenele corespunzatoare sarcinile de curatare nu vor mai fi doar ceva necesar dar si ceva care va fi facut din placere, eficienta acestora fiind foarte mare.

Automatizarea, sau mai bine zis introducerea de dispozitive electrice in procesele de curatare a simplificat cu mult sarcina personalului desemnat. Clasicele mopuri au fost inlocuite cu monodiscuri sau in cazul spatiilor mai mari cu aparate de dimensiuni mai mare, adevarate masinarii de curatare care pot fi operate cu usurinta. Comparativ cu un simplu mop, un monodisc este actionat de catre un motor puternic iar cu o perie corespunzatoare poate curata orice tip de mizerie si mai mult de atat, poate lustrui eficient suprafetele pretentioase. Acestea sunt perfecte asadar pentru companiile in care se lucreaza cu diverse materiale si unde este inevitabil sa apara mudarie, pe podele sau in orice alte spatii. Alimentand un monodisc cu un detergent corespunzator pentru un anumit tip de suprafata murdaria nu va avea nicio sansa. Monidiscurile pot fi utilizate pe diverse tipuri de suprafete: gresie, parchet, piatra, chiar si simplu beton dar si multe altele, specifice unei fabrici/uzine.

Asa cum am mentionat si mai sus, in multe cazuri este extrem de importanta igiena iar daca alegem site-ul Echipamentcuratenie.ro avem la dispozitie o mare varietate de produse Tork, destinate utilizarii pentru o igienizare si o mentinere eficienta a acestei igienizari si a curateniei. Dozatoare, uscatoare pentru maini, cosuri de gunoi special create pentru nevoile personalului, produse de curatenie si igienizare, detergenti profesionali. De la o companie la alta este posibil ca anumite tipuri de detergenti sa nu poata fi utilizate insa pe site-ul acesta avem la dispozitie poduse clasificate dupa mai multe criterii, astfel incat alegerea celor corecte este mult mai usoara. Nu mai putin de 40 de brand-uri pot fi gasite aici, toate oferind produse pentru uz profesional pentru o multitudine de domenii. In anumite cazuri este esentiala curatarea aparaturii la o anumita perioada si in timp ce in anumite cazuri asta se poate face automat, in cazul altor dispozitive, aparate, masinarii, nu se poate face decat manual iar in magazin gasim tot ceea ce este nevoie, de la lavete speciale pana la detergenti corespunzatori.  Curatenia este importanta nu numai pentru functionarea eficienta a liniei de productie si a altor procese dar si pentru a crea un ambient optim de lucru pentru personal, care pot deveni astfel mai eficienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *