Cele mai bune preturi de producator la fier beton

Nu trebuie sa fii constructor ca sa stii ca nu poti construi o casa pentru tine si familia ta, fara a folosi materiale de constructii de cea mai buna calitate.  Si, credeti-ma, si preturile conteaza! E foarte important sa cumperi fier beton, plasa sudata, teava rectangulara, etc la pret de producator, pentru ca altfel, nu faci altceva decat sa imbogatesti tot soiul de intermediari, care nu imbunatatesc cu nimic calitatea produsului dar ii maresc semnificativ pretul.

Cu cata greutate strangi banii pentru a iti construi o casuta… Chiar si o casa de dimensiuni relativ mici, doar pe un nivel, tot necesita cheltuieli mari pentru fiecare metru patrat construit. Fundatia este foarte importanta si destul de costisitoare, pentru ca presupune lucrari de saparea santurilor, turnarea betonului in santuri, ridicarea cofrajului pentru elevatie, armarea elevatiei si aranjarea stalpilor cu fier beton de 10 mm, de 12 mm, de 14 mm, sau chiar mai gros, putand sa ajunga pana la 20 mm, turnarea betonului in cofraj, decofrarea fundatiei si a elevatiei, incarcarea cu pamant sau pietris si turnare placa,

Pe site-ul – Fier.online gasim astfel de materiale la pret de producator. Daca tot vorbam de fundatie si stalpi, putem alege de pe acest site fier beton romanesc sau bulgaresc. Fierul beton bulgaresc este acum ceva mai ieftin decat cel romanesc, dar eu as alege tot produsul romanesc, pentru a sprijini astfel economia nationala. Diferenta nu este mare, la fierul beton de toate grosimile pretul la cel romanesc este de 3.2 lei/kg iar la cel bulgaresc este de 2.97 lei. Acum se pare ca avem pe acest site o oferta de 3.09 lei/kg la fierul beton romanesc.

Chiar pe acest site gasim informatii importante despre utilizarea fierului beton, despre modul de calcul al fierului necesar intr-un metru cub de beton, despre tipurile de armare, primara si secundara, etc.

Livrarea materialelor de constructie puse la dispozitia cumparatorilor de Fier.online se face rapid, iar plata se face, simplu si comod, la receptionarea produselor. Profesionistii din cadrul firmei asigura si suport tehnic, asa ca nu ai cum sa gresesti in alegerea materialelor necesare.

Deci, nu trebuie sa fii neaparat constructor, pentru a face alegerile potrivite pentru casa visurilor tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *