Jucării pentru bebelușul tău

Un bebeluș este cea mai mare bucurie care se poate întâmpla într-o familie. Părinți, bunici, frați, unchi și mătuși îl așteaptă cu nerăbdare pe cel mic. Și nu doar cu bucurie ci cu tot felul de cadouri, extrem de utile și necesare pentru creșterea lui în cele mai bune condiții. Cel mai plăcut este să cauți jucarii bebelusi, oferta fiind extrem de variată.

Dar nu toate jucariile care se găsesc în magazine sunt potrivite pentru un copil foarte mic, multe dintre ele fiind chiar periculoase pentru sănătatea acestuia. De aceea trebuie foarte mare atenție în alegerea celor mai buna jucarii bebelusi, care nu doar să-l încânte pe cel mic, dar să-i și dezvolte anumite abilități și să-i fie de folos în primele luni de viață.

Nepotului meu abia născut i-am cumpărat o lampă de veghe Baloo Balon, tip proiector, extrem de plăcută dar și utilă, captând cu ușurință atenția celui mic atunci când este treaz și păstrând o atmosferă plăcută în camera acestuia, cu o lumini calde și liniștitoare. Melodiile plăcute, sunetele de animăluțe, dar și imaginile proiectate deasupra pătuțului sunt distractive și foarte blânde. Această lampă de veghe poate fi controlată cu ajutorul telecomenzii dar are și butoane cu care se va juca bebelușul când va mai crește un pic.

Când va împlini un an și îi vor lua din moț, o să îi cumpăr tot de pe același site o oliță muzicală Prince, distractivă, dar care va putea fi folosită și mai târziu ca reductor pentru vasul de toaletă. Un copil mic are nevoie de o mulțime de astfel de jucării și alte obiecte pentru puericultură, care pot fi cumpărate de pe RiciPici, un site de încredere, cu produse pentru bebeluși dar și pentru copii care merg la grădiniță sau la școală.

Nu trebuie să facem niciun fel de rabat la calitate când este vorba de bebeluși. Tot ce vine în contact cu pielea acestuia dar și tot ce este în câmpul lui vizual trebuie să fie blând, protector, delicat și să nu îl afecteze  nici într-un fel. La fel și zgomotele din jur, nu trebuie să fie stridente, obositoare pentru ca el să poată dormi atât cât are nevoie iar când e treaz să audă doar ce e mai plăcut și melodios. Pe RiciPici poți găsi numai astfel de jucării și alte obiecte potrivite pentru copilul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *