Office 365 ideal pentru orice firmă

În ziua de astăzi nu mai putem concepe munca de birou fără aplicatii de tipul office bussines. Fie că este vorba de e-mail de business, de Word, Excel, Power Point, OneNote sau Acces, fără ele nu se pot desfășura majoritatea activităților de administrare și conducere a unei afaceri din orice domeniu de activitate, chiar și a celor non profit sau a instituțiilor de stat. Tocmia de aceea poți alege acum un Office 365 la pret bun apelând la specialiști IT așa cum sunt cei de la XAPT.

Office 365 este o platformă de servicii cloud care oferă produse familiare Microsoft cum ar fi Word, Excel, PowerPoint si OneDrive (împreună cu alte servicii de productivitate), fie online, fie local, prin intermediul unui abonament.

Abonamentele oferite de XAPT sunt adaptate diferitelor tipuri de clienți, în funcție de nevoile de e-mail sau de aplicații necesare acestora.

Abonamentul Office 365 Business este adaptat pentru firmele care au nevoie de aplicațiile Office, precum și de stocarea și partajarea în cloud a fișierelor fără să fie inclus e-mailul de business.

Abonamentul Office 365 Business Premium este perfect pentru firmele care au nevoie de e-mail de business, de aplicațiile Office și de alte servicii de business.

Iar abonamentul Office 365 Business Essentials conține doar e-mail de business si alte servicii de business, fără să includă aplicațiile Office.

În felul acesta fiecare firmă își poate alege și poate plăti doar ceea ce are nevoie fără costuri suplimentare.

Serviciile și aplicațiile de business incluse sunt detaliate pe site și se referă la găzduirea e-mailului, versiunile desktop sau web ale aplicatiilor Offic, numărul de telefoane, tablete și PC-uri acoperite de o licență, stocarea și partajarea fișierelor, intranet la nivel de firmă, întâlniri online și conferințe video, hub pentru lucrul în echipă pentru a conecta echipele cu Microsoft Teams,  instrumente de gestionare a relatiilor cu clienții prin Outlook Customer Manager, gestionarea activităților și lucrul în echipă cu Microsoft Planner, Gestionarea afacerii cu Microsoft Bookings, asistență telefonică și pe web non-stop.

Cu astfel de instrumente de bussines afacerea se va dezvolta mai ușor, relațiile dintre membrii echipei, dar și cu partenerii de afacere se vor derula facil, fără sincope. Iar prețul abonamentului este mult mai mic decât dacă s-ar achiziționa separat licențe pentru toate aceste aplicații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *