Soluții moderne de placare cu sticlă a pereților

Realizarea unor construcții moderne presupune utilizarea unor materiale deosebite și a unor tehnologii de vârf. Cerințele clienților, mai ales în ce privește construcțiile comerciale dar și a celor rezidențiale, sunt din ce în ce mai pretențioase și nu pot fi puse în practică decât cu ajutorul unor tehnologii de ultimă oră. Una dintre cele mai moderne modalități de a crea o suprafață colorată, înfrumusețată cu orice imagine dorită dar și ușor de întreținut este procedeul de placare sticla.

Placarea pereților cu sticlă EVOPRINT este o modalitate foarte eficientă de a crea un mediu absolut unic. Se poate folosi orice imagine dorită de client sau una din baza de date a Xglas, sau se pot simula prin EVOPRINT suprafețe naturale cum ar fi marmura sau lemnul. Pentru a realiza astfel de proiecte se folosește sticla ultraclară, cu grosimi diferite, în funcție de dimensiunile necesare. Printarea cu cerneală ceramică înseamnă realizarea unei sticle cu detaliu fotografic rezistentă la UV, umiditate, solvenți, baze sau acizi.

Un avantaj important al placarii cu sticla este faptul că un astfel de  perete este foarte ușor de întreținut și curățat, perfect pentru aplicații cu cerințe crescute de igiena, cum ar fi bucătării, camere de toalete si băi, spitale.

Sticla emailată ceramic EVOKERAM reprezintă soluția cea mai comodă pentru placarea pereților. În zonele de intrare în casă, la bucătărie și băi, pentru spațiile publice cu trafic crescut sau fațade ventilate de exterior, EVOKERAM poate avea orice variantă de culoare din paletarul RAL. Placarea cu sticlă EVOKERAM  se poate realiza dintr-o singură bucată, la dimensiuni de 4400x2400mm, eliminând rosturile aferente placării cu piatră naturală ceea ce aduce beneficii importante din punct de vedere al curățeniei și mentenanței. Curățarea unei astfel de suprafețe se face prin simpla pulverizare a soluțiilor de curățat sticla urmată de o ștergere delicată a suprafeței, fiind suficient pentru a avea o suprafață curată și lucioasă. Utilizarea sticlei low-iron are ca beneficiu reproducerea cu acuratețe a culorii alese, mai ales în cazul nuanțelor deschise.

Glas Expert este un grup de firme ce a fost fondat în anul 2002 și are ca principal obiect de activitate procesarea sticlei plane precum și producția de sticlă pentru diverse industrii, care dispune de cea mai nouă tehnologie pentru punerea în practică a celor mai deosebite proiecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *