Cum sa iti planifici vizita la doctorul diabetolog

Ti-ai amanat ultimele intalniri la doctorul diabetolog, iar acum farmacista iti spune ca ai nevoie de o reteta noua pentru tratament? Nu mai poti amana, e timpul sa mergi la medicul tau pentru a te asigura ca diabetul este tinut sub control.

Important este sa iti schimbi perceptia si sa nu mai vezi vizita la doctorul specialist ca o povara, ci ca pe o oportunitate. Tu si medicul tau faceti o echipa, iar consultul poate fi o ocazie excelenta pentru ca tu sa intelegi ce poti face pentru a gestiona mai usor diabetul si ce greseli trebuie sa indrepti.

Cum sa iti pregatesti vizita la doctor? Glucometru Contour plus ONE cu siguranta iti va fi de ajutor. Folosit impreuna cu cu teste Contour Plus (bandelete de testare) si cu ace Microlet, acesta este extrem de precis si simplu de folosit. Pentru ca este integrat in aplicatia mobila Contour™ DIABETES, Glucometrul Contour Plus ONE simplifica modul de gestionare al diabetului. Prin intermediul aplicatiei toate rezultatele tale vor fi automat inregistrate pentru ca tu sa ai ai o evidenta permanenta a acestora. Mai mult, aplicatia pregateste un raport pentru medicul tau diabetolog. Printr-o simpla apasare de buton se emite un raport care poate fi tiparit pe o pagina sau poate fi trimis prin e-mail medicului. Datorita functiilor performante vei putea sa comunici cu usurita rezultatele medicului chiar si inaintea consultului. Astfel amandoi veti fi mai bine informati in avans si in timpul vizitei va veti putea concentra asupra aspectelor importante. Glucometrul Contour Plus ONE este disponibil pe site-ul www.onlinefarmacia.ro, unde poti descoperi si teste glicemie Contour plus pret, pretul glucometrului sau ofertele lunare.

Pe langa pregatirea rezultatelor pe care le-ai avut de la ultima vizita, care acum nu mai este o povara, datorita aplicatiei CONTOUR DIABETES, este important sa iti pregatesti si intrebarile la care ai nevoie de raspuns. Intre vizitele la doctor se pot intampla multe, asa ca ar fi pacat sa nu profiti si sa lamuresti aspectele pe care nu le intelegi. Poti avea chiar un carnetel in care sa iti notezi intrebarile sau ingrijorarile care apar in fiecare saptamana. Pe langa acestea, sinceritatea trebuie sa primeze si chiar daca vrei sa ascunzi micile greseli, medicul tau cu singuranta isi va da seama.

Acestea fiind spuse, este important sa nu sari peste programarile la medicul specialist, acestea sunt esentiale pentru ca tu sa controlezi eficient diabetul si sa scapi de frici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *