Epilare definitiva cu Elysion Pro

Epilarea este una din preocuparile si, in acelasi timp, din problemele femeilor, dar si barbatilor care isi doresc un aspect ingrijit si se epileaza. Indepartarea parului de pe picioare, brate, dar si din alte zone, se face in primul rand din considerente estetice.

In ziua de azi exista numeroase metode: unele mai dureroase, altele mai putin dureroase. Dezavantajul metodelor clasice este ca acestea nu opresc cresterea parului nedorit. Insa, datorita tehnologiei, exista si posibilitatea de a stopa cresterea parului prin epilare definitiva laser. Este o metoda revolutionara si extrem de populara la ora actuala, la care apeleaza din ce in ce mai multe persoane din intreaga lume. Poti contacta Clinica Yiara care iti pune la dispozitie un sistem revolutionary de epilare dioda laser cu ajutorul aparatului Elysion Pro.

Acesta este un dispozitiv ce va realiza o epilare la standarde inalte pentru orice zona de pe corp: picioare, fata, sani, axila, brate, zona inghinala. Nu se poate folosi insa pe pleoape sau sprancene din cauza sensibilitatii crescute a zonei. In rest insa, acest aparat face minuni. La clinica Yiara, poti beneficia de epilare definitiva pret bun, avand luna aceasta o reducere substantiala de -61% la pachetul de 8 sedinte. Procedura este foarte sigura si complet nedureroasa. Elysion pro ajuta la eliminarea firelor de par astfel: pigmentii de melanina care se regasesc in foliculii de par vor absorbi radiatia laserului, care se transforma in caldura. Temperatura de la radacina firului de par va ajunge la 60 sau chiar 70 de grade Celsius. Chiar daca foliculul de par este distrus, pielea ta va fi protejata, iar tu vei scapa pentru totdeauna de parul inestetic. Este important sa stii ca te vei bucura de rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

Apeleaza acum al serviciile Clinicii Yiara pentru a beneficia de epilarea definitiva si de reducerea extraordinara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *