Bucatarii realizate pe masura!

Da! Bucatariile trebuie realizate pe masura. De ce? Pentru ca doar asa vei avea aspectul dorit si functionalitatea de care ai nevoie. Cu siguranta ai auzit povesti despre persoane care si-au cumparat bucatarii gata realizate si care au avut neplacuta surpriza de a nu le putea folosi. Si asta pentru ca dimensiunile nu se potriveau, sau erau acele bucatarii realizate dintr-o bucata si s-au trezit, de exemplu, ca tevile pentru apa erau amplasate in asa fel incat sa nu se potriveasca cum amplasamentul corpului pentru chiuveta.

Exista situatii multiple si, pentru a le evita, cel mai indicat ar fi sa ne hotaram pentru bucatarii la comanda. De exemplu, o bucatarie realizata de echipa de la Kuechentreff va fi facuta exact dupa indicatiile clientului. In planurile designerilor intra dimensiunile camerei, gusturile si stilul clientului, si amplasamentul altor elemente precum fereastra, usa sau caloriferul. Mobilierul este fabricat si asamblat in Germania. Se poate realiza orice, incepand de la mobilier bucatarie de mici dimensiuni, pana la bucatarii pentru incaperi foarte mari, pentru case ultramoderne.

In plus, daca ai niste idei si ai vrea sa vezi tu cum ar arata bucataria ta, pe site exista o optiune de previzualizare. Este vorba despre un configurator bucatarii prin care tu poti crea propriile piese de mobilier si le poti amenaja intr-o bucatarie virtuala identica cu cea pe care o ai acasa. Poti schimba si muta elementele bucatariei asa cum doresti, de cate ori doresti, pana vei avea amenajarea pe care o doresti. Dupa ce vei avea dimensiunile exacte si vei stii cate piese intra in incaperea respectiva, poti plasa comanda. Vei avea o estimare de pret si, in functie de aceasta, te poti decide daca bucataria ta va mai suferi sau nu modificari.

Sa nu crezi ca bugetul tau nu este unul realist. La Kuechentreff poti comanda orice, pe bugetul tau. Poti discuta cu cei din echipa pentru a ajunge la o solutie cat mai buna pentru tine si bugetul tau. Totusi, sa nu iti fie teama sa investesti putin mai mult in bucatarie. Aceasta este totusi una din cele mai importante incaperi din casa, asa ca trebuie neaparat sa ai ceva de calitate.

Intra si tu pe site-ul Kuechentreff.ro pentru a afla toate detaliile ce te intreseaza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *