Pregateste-te de nunta dar nu uita de un fotograf profesionist

Daca te pregatesti de nunta, mai mult ca sigur ai o gramada de lucruri care iti vin acum in minte. Dar printre toate aceste lucruri, te rog sa nu uiti ca alegerea unui fotograf profesionist nunta Bucuresti trebuie facuta dupa ce ai luat in calcul avantajele si preturile pe care acesta le ofera pentru orice pachet foto nunta oferit. Iar pentru sedinte foto ceva mai inedite (in cazul in care iti doresti asa ceva), cum ar fi o sedinta foto trash the dress (ca si asa este la moda acum), poate esti nevoit/a sa dai un ban in plus, dar cu siguranta aceste servicii sunt unele in care merita sa investesti, pentru ca ele iti asigura amintiri de la nunta ta pentru tot restul vietii.

Daca nu stii la ce fotograf sa apelezi (pentru ca piata noastra e plina de oferte, dar nu toate sunt neaparat bune), atunci da-mi voie sa iti fac o recomandare in acest sens: George Sandu este si va ramane mereu recomandarea mea numarul unu, pentru ca am avut ocazia sa ii descopar lucrarile pe site-ul lui oficial si chiar mi-a placut ceea ce am descoperit in portofoliul sau online. Si pentru ca am vrut sa il descopar si pe omul din spatele aparatului foto, m-am decis sa il contactez pe George Sandu pentru o sedinta foto (de multi mi doream sa am parte de fotografii profesionale, pentru ca am simtit nevoia de ceva nou).

Prima intalnire cu el a decurs foarte placut si am avut parte de o conversatie deschisa, in legatura cu ce imi doream eu de la sedinta foto, iar el a reusit chiar sa imbine ideea mea cu viziunea lui personala. Tin sa va mentionez ca rezultatul final mi-a intrecut toate asteptarile, deoarece nu ma asteptam ca fotografiile sa fie atat de frumoase in realitate. Daca am ramas muta de uimire, atunci era de inteles ca merita sa spun cateva cuvinte despre persoana care le-a realizat. Pentru ca merita sa fie cunoscut de cat mai multa lume si pentru ca munca depusa de acesta este una care merita admirata, fara doar si poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *