Trandafirii criogenați – flori nemuritoare

Dragostea începe întotdeauna cu o floare. Un trandafir, o lalea, o garoafă sau chiar un mic ghiocel, sunt simboluri unice care prefigurează un sentiment nou care abia se înfiripă, dar și o iubire profundă care durează de ani și ani. Dar ce frumos ar fi ca acel suav trandafir dăruit și primit cu drag la prima întâlnire să dureze în timp, în așa fel încât niciodată să nu fie uitat primul fior al iubirii…

La asta s-au gândit, cu siguranță, marii maeștri florari, când au inventat procedeul de criogenare al trandafirilor. Datorită lor, găsim astăzi un trandafir criogenat pret mic de care să ne bucurăm împreună, atât cel care dăruiește cât și cel care primește un dar atât de frumos, dar care și durează în timp.

Trandafirii criogenați de la Bloomeria, ambalați în cupolă de sticlă mică, medie sau mare, pot fi cadoul perfect pentru ocazii deosebite. Tocmai pentru faptul că durează chiar și 25 de ani, ei sunt făcuți pentru a celebra zile speciale, cum ar fi căsătoria, botezul copiilor, zile de naștere sau onomastici, dar pot fi dăruiți cu drag în orice zi a anului, pentru a inveseli si a aduce pacea și bucuria unei persoane la care ținem foarte mult.

Rafinamentul și eleganța unui trandafir criogenat ieftin, disponibil doar pe Boomeria, îl recomandă pentru a fi dăruit atât unui membru drag al familiei, dar și unei persoane oficiale, unui șef sau unui profesor, etc. Livrarea se poate face în timp record (3 ore), iar cadoul poate fi completat direct de la florărie și cu alte accesorii speciale, sticle rafinate de vin sau de șampanie, cutii elegante de bomboane sau chiar drăgălași ursuleți de pluș.

Pentru a celebra iubirea, a fost creat recent un cadou cu totul special, un trandafir criogenat în formă de inimă amplasat într-o cupolă generoasă de sticlă. Bineînțeles că acesta are culoarea roșu intens, culoarea iubirii pasionale, care comunică prin ea însăși tot ceea ce nu poți rosti în cuvinte. Sunt disponibile și alte culori, roz intens, verde sau albastru, pentru cei care au alte preferințe. Fii primul care oferă un astfel de cadou unic și, cu siguranță, persoana iubită va fi impresionată și se va simți cea mai fericită femeie din lume.

Chiar și atunci când nu ești aproape de persoana iubită, o poți face fericită, apelând la serviciile de livrare la domiciliu pe care le pune la dispoziție florăria Bloomeria. Nu doar că florile comandate vor ajunge într-un timp foarte scurt, dar poți să alegi și perioada din zi în care dorești să ajungă florile la destinație.

Pentru a ne bucura de acești minunați trandafiri criogenați cât mai mult timp, este necesar să îi amplasăm într-o cameră răcoroasă, într-un loc ferit de razele soarelui și de umiditate. Doar așa durata lor de viață se poate întinde până la 25 de ani și astfel, un cadou oferit la un moment de bucurie, ne va însoți ani și ani, de-a lungul călătoriei noastre prin viață, împreună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *