Cere oferta pret lada fructe celui mai mare producator de ambalaje din tara!


Exista ambalaje de lux si ambalaje de necesitate, iar cele indispensabile costa intotdeauna foarte putin. Este adevarat ca ambalajele stralucitoare pot vinde adesea marfuri de calitate indoielnica, dar fara ladite fructe din plastic ce s-ar face fermierii din tara, cumparatorii de fucte in cantitati mari, toti oamenii implicati in transportul lor?
Ne-am invatat sa ne tinem pivnitele si camarile ordonate dupa modelul oferit de sectorul legume-fructe de la supermarket.
Am constatat ca se strica mult mai repede, daca le punem in gramada pe raft si acum le asezam frumos in ladite din plastic pe care le stivuim si castigam spatiu.


Pentru ca a venit toamna, iar aceste ambalaje devin de neinlocuit, cere oferta pret lada fructe si plaseaza comanda pe site-ul celui mai mare producator si distribuitor de ambalaje din plastic din Romania!
Dar in magazinul cu peste 1000 de produse in stoc gasiti si alte ambalaje utile din plastic. In prezent, acest material ocupa numarul unu ca materie prima pentru fabricarea ambalejelor, fiindca:
-are o greutate mica si o capacitate uriasa de stocare, raportata la greutatea sa. O ladita pentru fructe sau legume goala o poti tine si pe varful degetelor.
-este rezistent. Nu se innegreste in timp, nu se rupe, nu se taie sau ingaureste, nu putrezeste, nu se oxideaza si nu se umple de acarieni.
-se obtine relativ usor, fara sa fie taiate padurile ca in cazul ambalajelor din lemn, care cu toate ca se obtin cu sacrificarea mediului, nici nu tin mult.
-este reciclabil. In cazul in care ambalajul nu mai este in forma, numai oamenii inconstienti il arunca, fiindca el poate fi dus la centrele de reciclare.
-poate fi spalat cu apa si detergent, cand acest lucru se impune, de aceea ambalajele din plastic se potrivesc perfect industriei alimentare.
-in functie de modelul ambalajului este compatibil cu toate categoriile de produse: lichide, solide, rezistente si mai putin rezistente, mari sau minuscule.
-isi mentine mult timp aspectul, lucru foarte important pentru un ambalaj care atrage atentia asupra produselor. Daca vezi o lada din lemn innegrita si pe jumatate rupta, nu iti vine sa bagi mana in ea si sa iti alegi produsele.
Calitatile plasticului le-am vazut, dar sa le discutam si pe ale producatorului!
1. Este inventiv si aduce pe piata solutii noi de ambalare, chiar si pentru marfurile mai dificile. Introducerea logisticii pentru transportul lichidelor fara teama la distantele mari a reprezentat deja o revolutie pe piata ambalajelor, dar de atunci s-a trecut la: asezarea lor pe roti sau pe sine, la pereti retractabili si la ambalaje mari sau mici pliabile ca sa ocupe spatiu cat mai putin.
2. Este empatic si loial. Intelege nevoia antreprenorilor de ambalaje din plastic si nu profita de acest lucru, ci dimpotriva ofera cele mai bune solutii la preturi minime. Indeplineste dorintele cumparatorilor mergand pana la personalizarea ambalajelor si facerea lor pe comanda.
Putini producatori de ambalaje se gandesc sa satisfaca dorintele cumparatorilor 100%, asa cum o fac ei. Sunt empatici si in ceea ce priveste criza de timp cu care ne confruntam, de aceea livreaza produsele la adresa indicata intr-un timp record.
3. Este magazinul cel mai aprovizionat de ambalaje din plastic.
4. Este un fabricant ambitios, care gaseste solutii pentru orice provocare lansata de clienti, asa au aparut sistemele de transportare securizata a substantelor extreme de periculoase.
Dar produsele? Nu s-au epuizat calitatile la ele. In primul rand, laditele din plastic sunt prevazute cu manere de prindere, carucioarele faciliteaza manipularea mai multor ladite in acelasi timp, containerele securizeaza lichidele, capacul galetii din plastic sau al cutiei garanteaza ca niciun obiect nu se va pierde din cele puse la pastrare in ea.
Fa un parteneriat acum cu acest distribuitor prompt de ambalaje din plastic, sa le ai la dispozitie de cate ori ai nevoie de ele!
Nu uita ca oricine ar face un pret mult mai bun unui cumparator vechi!
Solicita un pret pentru ambalajele de care ai nevoie si nu vei regreta!
Vei vedea cat de bine iti prind, fiindca nu se demodeaza niciodata. Le gasesti un rol si dupa ce activitatea de la firma ta inceteaza.
Citeste articolele de pe internet sa te convingi si intreaba magazinele mari de la cine au laditele si cutiile sau containerele si te vei convinge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *