Ceasuri de damă moderne și elegante

În zilele noastre multe obiecte își schimbă oarecum funcționalitatea și scopul față de felul cum erau purtate și utilizate acum 20-30 ani. Un astfel de obiect este ceasul care nu mai este utilizat doar pentru a măsura timpul, având în vedere faptul că toată lumea deține un smartphone și urmărește pe acesta timpul, vremea, și tot ceea ce are nevoie. Astăzi, porți un ceas pentru eleganța acestuia, ca pe o bijuterie, sau pentru un cumul de funcționalități pe care acesta, ca un obiect modern, le deține.

Astfel de ceasuri de dama, adevărate bijuterii, pot completa cu succes o ținută de damă elegantă, dar și una sport sau casual. Alegerea ceasului în funcție de stilul preferat dar și de locul unde urmează să îl purtăm (la job, la plimbare, la club, la un eveniment select) ne poate aduce un plus de rafinament și de eleganță.

Ceasul de dama Just Cavalli JC1L022M0035 Glam Chic, de la brandul JUST CAVALLI, este foarte elegant având cadranul auriu rose decorat cu cristale de tip zirconiu și forma de brățară. El poate fi purtat la un eveniment select completând o ținută de ocazie. Există și modelul pe argintiu.

Un ceas sport foarte actual, ideal la o ținută sport sau casual, este Ceasul de  dama Casio Baby-G BSA-B100-4A2ER Bluetooth Step Tracker G-SQUAD. Acesta foloseste Aplicatia BABY-G Connected și poate fi conectat wireless la un smartphone prin Bluetooth®. Printre alte funcții acesta detine și Pedometru, permite Masurarea caloriilor dar și Numararea pasilor utilizând un senzor de accelerație cu 3 axe, cu următoarele funcții:

Afișarea progres Obiectiv Pasi (ntervalul de setare a prograsului Obiectiv Pasi: 1000 până la 50000, incrementari de 1000 de pași)
Amintire Pasi: Informeaza utilizatorul atunci cand numarul de pasi este prea mic, prin afisaj si semnal de tip bip
Grafic Numarare pasi: Numarul de pași pe oră pentru ultimele 11 ore pe un grafic pe 6 nivele
Indicator pas
Power Saving: Intrare automata a senzorului in starea de somn după o perioadă fixă de neactivitate
Precizie masurare pasi: +/- 3% (Conform testelor cu vibratie)

Astfel de ceasuri de dama sunt de un real ajutor având utilizări multiple, în pas cu cele mai noi tehnologii. Putând un astfel de ceas ești nu doar la modă ci ai și posibilitatea da a fi la curent cu tot ce este nou și util pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *