Ghete de piele de calitate pentru iarna 2019

O încălțăminte de calitate nu are efecte pozitive doar asupra imaginii noastre ci și asupra sănătății picioarelor dar și a sănătății noastre în general. Materialele de calitate, atât cele folosite la interior cât și cele din exteriorul pantofului dar și  lucrătura corectă pot avea efecte pozitive asupra pielii piciorului, asupra modului cum călcăm, cu efect direct pe coloana vertebrală. Cu o talpă de calitate evităm durerile de călcâie și ne păstrăm sănătatea articulațiilor.

Și toate acestea sunt cu atât mai importante cu cât sezonul rece se apropie, iar încălțămintea va acoperi intergal piciorul și îl va proteja de temperaturile scăzute multe ore pe zi. Cele mai potrivite pentru sezonul rece sunt acele ghete de dama fabricate atât la exterior cât și la interior din piele naturală, căptușite cu blană sau doar cu piele, indiferent dacă aceasta este piele box, piele intoarsa sau piele lăcuită.

Ideal este să îți poți crea propria pereche de pantofi sau ghete de dama. Pentru că, de multe ori, chiar dacă ceri numărul pe care știi că îl porți, poți constata că nu îți vin așa cum trebuie, sunt ori prea largi ori prea înguști, au vârful prea ascuțit sau prea rotunjit și te jenează, talpa pantofului nu ia forma piciorului și este obositor să îi porți.

De aceea ideal ar fi să îți comanzi pantofii sau ghetele după propriile preferințe: să hotărăști dimensiunea pantofilor, culoarea sau combinațiile de culori (să poți alege între multe nuanțe la modă, de la clasicul mix alb/negru, până la variante cromatice fascinante, precum albastru, albastru electric, argintiu, auriu, bej, bleu, bleumarin, blush, coral, crem, fuchsia, galben, gri, ivory, lila, maro, mov, negru, roz sau nude) și totodată să alegi și tipul de piele preferat.

Este cea mai minunată senzație să mergi pe jos, la plimbare sau cu treburi, și încălțămintea să fie incredibil de confortabilă, să nu simți asperitățile drumului, talpa să fie moale și elastică, să nu te jeneze deloc, să nu obosești indiferent cât de mult ai merge iar frigul să nu ajungă la picioarele tale. O pereche de ghete de dama din piele, lucrată după preferințele tale este tot ceea ce îți trebuie pentru iarna care se apropie și te vei simți răsfățată ca o prințesă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *