Rochia perfectă

Rochia este piesa vestimentară cea mai elegantă din garderoba unei femei. Indiferent de talie sau de vârstă orice femeie trebuie să aibă câteva rochii potrivite pentru diferite ocazii, dar și pentru a fi purtate la job sau prin oraș.

Tocmai de aceea în magazine sau în online se găsește o mare varietate de rochii xxl, L sau S, etc, pentru toate siluetele, fabricate din cele mai diverse materiale, cu croieli de toate tipurile, în așa fel încât orice femeie să poată găsi rochia perfectă.

Dar cum trebuie să arate rochia perfectă? Ei bine, nu există o rochie perfectă ci câte o rochie perfectă pentru fiecare femeie în parte, și pentru fiecare eveniment la care aceasta participă.

În primul rând rochia, indiferent dacă este de ocazie sau casul, trebuie să i se potrivească celei care o va purta. Defectele trebuie camuflate iar calitățile puse în valoare, aceasta este regula de aur. Apoi, în funcție de talie, conformație, culoarea pielii, a părului și a ochilor trebuie găsită croiala potrivită, culoarea potrivită, materialul potrivit. În momentul în care avem toate acestea, este totuși posibil să constatăm că ceva nu merge. Aici intervine personalitatea, caracterul, felul de a fi al femeii. Oricît de bine s-ar potrivi fizic o rochie, e posibil să nu se potrivească personalității femeii.

Ceea ce este la modă nu este întotdeauna ceea ce ni se potrivește nouă. Noile colecții lansate de marii creatori de modă nu pot fi purtate de oricine. Putem, desigur, să ne inspirăm din ceea ce vedem la prezentările de modă, să alegem unele elemente care să aducă în actualitate rochia pe care ne-o dorim. Putem purta culorile la modă, dacă ne stau nouă bine. Putem purta foarte scurt, dacă avem talia și vârsta potrivită, etc.

Cele care nu au găsit încă rochia perfectă pot arunca o privire peste modelele de pe Yves fashion, unde există o pagină specială cu rochii xxl. Pe Yves fashion sunt rochii de zi, de seară, rochii elegante sau casual, chiar și rochii tradiționale, rafinate și feminine.

Rochia perfectă pentru fiecare femeie există cu siguranță, trebuie doar să o găsim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *