Pe parbrizeacasa.ro am obtinut parbrizul pentru masina la domiciliu

Un drum pietruit, o masina condusa cu viteza si m-am ales cu parbrizul crapat. Cunoscatorii stiu foarte bine ce inseamna sa circuli cu masina cu geamurile crapate sau cu caroseria lovita.

La primul control al politiei esti oprit in trafic si amendat. In plus, daca nu il schimbi la timp, fisurile se adancesc, pana cand te poti trezi cu parbrizul cazand peste tine.

Vine frigul, incep ploile si nu poti sa astepti sa intre apa si vantul peste tine. Este de ajuns sa nu se mai inchida bine geamurile de la usi si sa simti tot frigul prin parbrizul crapat si te poti imbolnavi grav.

Am avut amici neglijenti care au aparut ba cu ochii umflati, cu vata in urechi si cu dureri de masele groaznice, fiindca nu au facut un popas pe https://www.parbrizeacasa.ro.

In orice caz, daca esti capul familiei si nu le soliciti specialistilor firmei Parbrizeacasa.ro sa iti aduca acasa geamurile care necesita inlocuire si sa  vina pregatiti sa le monteze, nu mai obliga copiii sa se urce in masina!

Este o dovada de iresponsabilitate fata de ei sa ii pui in pericol in acest mod.

Nu ai nicio scuza, sa amani schimbarea parbrizului, acum cand s-au simplificat toate procedurile pentru comandarea parbrizelor si pentru montarea lor!

Poti avea parbrize potrivite pentru marca ta de masina, oricat ar fi de veche cu un click. Este suficient sa intri pe site-ul firmei si sa cauti geamuri care se potrivesc masinii tale, apoi sa ii contactezi, sunand la urmatorul numar de telefon tel 0734233266.

Vei fi surprins sa afli ca au program lung de lucru, incep de luni, de la ora 8, pana la ora 20 si o tin asa, pana duminica.

In acest ritm se intelege ca rezolva si urgentele, tocmai de aceea iti ziceam sa  nu mai circuli cu parbrizele crapate, fiindca la un soc, toate cioburile acelea pot sari in ochi si ti se pot infige in fata.

Acum sper ca ai inteles cat este de periculor sa stai nepasator, cand parbrizul tau se afla la un click sau la un apel distanta!

In functie de distanta dintre sediul firmei si casa ta vor ajunge in 20-30 de minute sau o ora, dar nu vor ramane mai mult de 30 de minute.

Iti garantez ca intr-o jumatate de ora vei avea geamurile inlocuite si fixate perfect, iar tu vei fi instruit sa nu compromiti prin actiunile tale montajul.

Specialistii firmei prezentate mai sus folosesc cele mai bune substante pentru fixarea parbrizului. Ca lucrarea sa fie de calitate premium este necesar ca si clientul sa respecte anumite reguli.

De pilda, daca in mai putin de 3 zile de la montajul parbrizelor, masina este dusa la spalatorie, jetul puternic de apa va afecta solutiile care nu au avut timp sa se intareasca.

Montajul este afectat si in cazul in care masina este suita pe cric la scurt timp dupa schimbarea parbrizului sau este parcata inclinat.

Parbrizele sunt ordonate dupa: tipul masinilor: autoturisme, camioane, microbuze si dupa marcile masinilor respective.

Este interesant faptul ca pe Parbrizeacasa.ro gasiti si parbrize sau geamuri pentru barci, salupe, autoutilitare si utilaje mari si mici.

Am vazut nailoane puse in locul geamurilor la utilajele care se deplaseaza pe distante mai mici, pe drumuri mai putin circulate. Improvizatia are menirea de a feri conducatorul utilajului de curent, dar nu este o solutie sanatoasa. Prin bucata de nailon nu se poate vedea ca prin geam. Chiar daca se conduce pe distante mici, pot sa se produca accidente cu consecinte dezastruoase.

Traim in epoca tehnologizarii si nailoanele din geamurile masinilor sau caselor nu se mai potrivesc deloc pretentiilor de civilizatie. Parbrizele nu sunt deloc scumpe, iar montajul acestora este ieftin si se face rapid.

Sa ne intretinem masinile, fiindca o defectiune atrage dupa sine alta si tot asa!

Poate ca ar trebui sa se recupereze parbrizele intacte ale tuturor masinilor care ajung la cimitirul de masini din spirit de economie si pentru a se asigura geamuri si masinilor foarte vechi!

O masina foarte buna nu merita sa fie abandonata fiindca parbrizele s-au spart sau necesita inlocuirea unei piese care se gaseste in magazinele foarte bune de piese auto si este originala!

Parbrizeacasa.ro va salveaza cand doriti sa plecati cu familia in concediu, undeva departe si ghinion, cu o zi sau doua inaintea plecarii v-ati trezit cu geamurile sparte! La un drum asa de lung, nimeni nu indrazneste sa porneasca la drum cu gauri in geam.

Uneori au loc schimbari bruste de clima si chiar daca aici este cald si bine, peste cateva ore, intr-o zona muntoasa este posibil sa ninga.

Sunt multumita ca am descoperit firma care furnizeaza parbrize, le aduce acasa si le si monteaza si consider ca trebuie sa le spun si altora despre existenta acestei mine de aur!

Schimbati geamurile, dar nu amanati concediile, fiindca orice prilej de a petrece cu cei dragi clipe de vis nu trebuie irosit!

6 Replies to “Pe parbrizeacasa.ro am obtinut parbrizul pentru masina la domiciliu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *