Jurnal de Oshawa 10 ultima zi

Se pare că am reușit să închei cu succes acest regim dificil dar foarte benefic. În mod neașteptat nu a fost deloc greu să mă rezum la cele patru alimente, pentru că nu am simțit nevoia de altceva. Chiar și azi, prima zi de ”libertate” am mâncat fără cine știe ce poftă un măr, o salată cu tofu, legume și rucola și nu mi-a trebuit nimic altceva. Ce este mai important este că  mi-a dispărut complet nevoia de dulce, care înainte de regim devenise cam agresivă.

Aș vrea să fac un top a ceea ce am mâncat eu în aceste  zile.

  1. Pe primul loc se află turtițele din fină de grâu, orez și hrișcă. Cu mențiunea că acestea trebuie făcute mai grosuțe ca să nu se usuce și să devină tari ulterior. Dar chiar și așa, încălzite 10  secunde în cuptorul cu microunde devin perfecte.
  2. Apoi ar fi grâul copt. Aici secretul este ca ceaunul sau tigaia să fie foarte bine încinse în momentul în care se pune grâul spălat. Gustul este chiar foarte bun, fiind apreciat și de persoane care nu țineau acest regim.
  3. Apoi ar fi cerealele boabe fierte. Pe primul loc a fost pentru mine meiul, foarte bun și plăcut la gust. Apoi orezul integral și pe ultimul loc hrișca. Grâu nu am fiert.
  4. Urmează fulgii de hrișcă și grâu înmuiați cu apă fierbinte. Sunt foarte ok de consumat la serviciu și dimineața pe fugă. Gustul e fad, dar sunt comestibili. Plus că nici nu sunt foarte indicați fiind totuși prelucrați industrial înainte de a îi consuma noi.
  5. Supa cu găluște de grău nu a fost prea grozavă. Poate nu mi-a ieșit mie cum trebuie și de aceea nu mi-a prea plăcut. Mai trebuie perseverat când o să mai țin acest regim.
  6. Pe ultimul loc sunt în mod clar terciurile din diferite făinuri, de grâu, orez sau hrișcă. Nu sunt rele la gust, dar mi-au picat aiurea la stomac. E drept că am o gastrită și se pare că nu merg prea bine astfel de preparate pe un stomac cu probleme.

Pe tot ce am consumat în aceste 10 zile am cheltuit cca 100 lei, dar din marea majoritate a produselor mai am pentru încă un regim. Deci nu doar că este benefic dar este și foarte ieftin să ții regimul Oshawa 🙂 În ce privește greutatea, am slăbit exact cât mi-am propus, 2 kg, și asta în primele zile de regim. Ulterior nu am mai dat nici un gram. E drept că am mâncat destul de mult, inclusiv seara, așa că era de așteptat.

În rest mă simt foarte bine, deloc slăbită, dimpotrivă plină de energie, somnul a fost ok, parcă mai profund decât înainte. Cred că voi ține din nou acest regim după 2-3 săptămâni, acum având experiență și știind exact ce trebuie să cumpăr și să gătesc, voi fi mai eficientă și rezultatele vor fi și mai bune.

Sper că v-a fost de folos tot ceea ce am scris eu în ultimele 10 zile. Dacă aveți ceva probleme de sănătate sau pur și simplu doriți o dezintoxicare, regimul Oshawa 7 este foarte potrivit. Încercați-l și lăsați o părere, în cunoștință de cauză, la comentarii.

În ultimele 8 articole găsiți toate detaliile despre acest regim, inclusiv rețetele la care m-am referit mai sus.

3 Replies to “Jurnal de Oshawa 10 ultima zi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *