Sfaturi pentru a alege o agentie ppc

In teorie e destul de simplu sa construiesti si sa setezi campanii ppc. Iti construiesti reclamele, textele pentru ele, te ocupi de gasirea cuvintelor cheie potrivite si faci doar cateva setari pana sa vezi live campania. In practica insa drumul de la setare la live este unul lung. Prin natura ei, promovarea online prin PPC, prin campanii google ads, promovarea google adwords, de exemplu, este una deosebit de complexa.

De unul singur nu ai cum sa iti setezi campania in asa fel incat sa ai si rezultatele cele mai bune pe termen scurt. Agentiile de marketing online cu experienta au cele mai bune servicii PPC si pot sa seteze totul conform regulilor in vigoare in asa fel incat campania sa fie una foarte eficienta. O agentie ppc va fi aleasa in functie de campaniile derulate cu succes, de portofoliul sau. La inceput nu ai de unde sti foarte multe informatii despre o agentie ppc, nu ai nici timp de documentare despre fiecare agentie ppc care apare in rezultatele cautarilor tale.

Asa ca te bazezi pe portofoliu si pe informatiile date despre toate campaniile desfasurate pana atunci. Cu cat clientii sunt mai numerosi si campaniile puse la punct de agentia google adwords sunt mai complexe, mai interesante, cu atat vom avea si suficiente motive sa alegem agentia respectiva.

Pe langa portofoliu vom alege agentia google ads si in functie de disponibilitatea sa si de profesionalismul afisat. Oricand avem nevoie de ea o echipa poate fi alocata pentru colaborarea cu noi, specialistii stiu sa explice si sa comunice bine toate detaliile despre serviciile agentiei google adwords. Profesionalismul este un element foarte important indiferent de campania setata si de tipul ei. Daca vrem campanii tip google shopping ads trebuie sa le avem setate cat mai rapid si sa intelegem de fiecare data ce fac specialistii, ce trebuie sa cuprinda.

Alegem agentiile PPC gandindu-ne la modalitatea de plata acceptata si la sumele cerute pentru toate serviciile puse la dispozitie de la inceputul colaborarii. Se poate ajunge la plata procentuala, plata fixa, lunara, chiar si plata anuala, preturile pot varia in functie de complexitatea campaniilor, de instrumentele folosite si de calitatea fiecarei campanii in desfasurare. Agentiile pe care le vom prefera pentru o colaborare de lunga durata vor permite o plata flexibila, raportata mereu la serviciile oferite si la calitatea lor, la numarul lor si la modul in care se vor aplica.

Un criteriu important in alegerea agentiilor PPC este si onestitatea si transperanta afisata. Toate preturile trebuie sa fie corecte, serviciile promise trebuie sa fie oferite si puse la dispozitia clientilor in cele mai bune maniere posibile. Ce platim trebuie sa avem si in practica, toate descrierile de pe site, de la servicii, trebuie sa fie cat se poate de realiste si de corecte. Exista si limitari cu siguranta, si ele vor trebui expuse inca de la primele intalniri.

 

3 Replies to “Sfaturi pentru a alege o agentie ppc”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *