Pregătirea pentru banchet

Tocmai s-a terminat examenul de capacitate pentru elevii care au absolvit gimnaziul, iar aceștia au tot dreptul să se bucure și să sărbătorească reușita. Pentru că suntem încă în stare de alertă e mai dificil cu organizarea clasicului banchet, dar nimic nu e imposibil când vrei să faci o bucurie copilului tău care a muncit atât de mult pentru a obține prima sa realizare importantă din educația sa.

Primul pas în organizarea petrecerii este cumpărarea ținutei perfecte pentru fete și băieți.  Pentru băieți este întotdeauna mai simplu, dar găsirea unei rochii fete 14 ani ocazie, este mai dificilă. La 14 ani o fata nu mai este nici copil dar nu a ajuns încă nici la maturitate și găsirea unei rochii ocazie care să nu fie nici prea copilăroasă și nici prea serioasă este destul de complicată. Și dezvoltarea fetelor la această vârstă poate să difere foarte mult, unele dintre ele fiind deja adevărate adolescente, altele fiind încă niște copile.

O rochie potrivită unei fete de 14 ani care nu are pretenții de domnișoară și vrea să se bucure încă de tot ceea ce îi oferă frumoasa perioadă a copilăriei, este aceasta:

Este o rochie veselă și plină de culoare pentru o fetiță care nu se sfiește să își arate adevărata vârstă. Este fabricată din bumbac, deci este plăcută și răcoroasă, numai bună pentru zilele calde de iunie.

O altă rochie pentru fete de 14 ani, somptuoasă și elegantă, pentru o adevărată domnișoară, este acestă rochie cu broderie florală, potrivită nu doar pentru banchet, dar și pentru o nuntă sau o altă petrecere elegantă.

O astfel de rochie o va pune în evidența pe fata care o va purta și va atrage cu siguranță toate privirile.  Această rochie pentru fete de 14 ani este fabricată din  fibră de poliester, ceea ce îi oferă strălucire și eleganță.

Și accesoriile sunt importante la o astfel de petrecere, așa că după găsirea rochiei de ocazie, vor trebui găsiți pantofii potriviți, o geantă, curea și chiar și câteva bijuterii simple și nepretențioase. Machiajul este foarte important, iar la o fată de 14 ani trebuie să fie cât mai simplu, dacă se poate aproape invizibil. Scopul machiajului la această vârstă este doar de a masca unele mici imperfecțiuni și a pune în valoare frumusețea naturală a vârstei.

Cu rochia potrivită banchetul sau orice altă petrecere va lăsa amintiri de neuitat pentru toată viața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *